reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

@anula88 plamienie brazowe

Dorcia ja juz nie wiem,bo w sumie w tej ostatniej ciazy tez plamilam a wtedy mialam tylko acard.
Tylko ja mam bardzo slaby progesteron,mialam plamienia juz od 22 dc tak do 27 i przeszlo a teraz znow.
Dobra duszyczka z forum podzielila sie ze mna luteina dowcipna wiec teraz ja bede miala dodatkowo plus dupek w wiekszej dawce.

@NeSSi nie biore ,nikt mi nie dal a z reszta sama do konca nie jestem przekonana.
Ja stawiam u mnie na nipowodzenia w zwiazku z mthrf i tym ,zw bralam wczesniej zwykly kwas foliowy ,mam tez mutacje pai a to zwiazane jest z krzepliwoscia,wiec biore clexane.

Carmen daj spokoj u mnie rodzinka juz kilka dni po szpitalu chciala wlosy robic.
A nawet jak jutro im odmowie,to uwierz mi ,ze zapytaja w nastepnym tygodniu,a o ciazy chcemy powiedziec po prenatalnych,bo szczerze to jak wiedzieli wczesniej o poprzednich to tylko mnie wku..wiali "dobrymi radami".zero wspolczucia tylko haslo ,ze tak sie zdarza,rzygac by mi sie zachcialo jakbym teraz miala dzielic sie ta informacja.
Tym bardziej,ze jak zaszlam po pierwszej stracie ,to uslyszalam...tak szybko?
A potem jak sie stalo tak jak sie stalo to juz sobie dopowiedzcie co bylo mowione.
Wiedza tylko M ,przyjaciolki i forum[emoji4]
Najlepiej to nie mowilabym nikomu dopoki nie urodze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Patrzcie co mi sie z paznokciami porobilo[emoji15] malowalam ostatnio odzywka i na to jakis lakier. Dzis zmywam i widze to. Pelno bialych plam, na kazdym paznokciu, i u lewej i prawej reki[emoji47] do tego jakies zolte sa. 20 min zmywalam zmywaczem i nic. Namoczylam w wodzie z mydlem i tez nic. Pierwszy raz mam cos takiego ze mam tyle tych plam. Jakis witamin mi chyba brakuje
1495884595-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Funia oszczedzaj sie jak mozesz. Wiele kobiet plami w ciazy, dopoki nie ma zywej krwi to spokojnie. Wiem ze latwo tak mowic, ale sama wiesz ze jezeli jest Ci dane aby ciaza sie utrzymała, to sie utrzyma. Trzrba w to wierzyć, masz leki. Musi byc dobrze, trzymam kciuki kochana[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Funia nie, z wibo. Ale z odzywka eveline tez mam niemiłe wspomnienia[emoji47]
Kiedyś naprawdę dobra byla

@Nuria o kurcze ,czyli generalnie te odzywki wszytskie tak pieknie odzywiaja[emoji38]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry