reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Funia tak myślę o Tobie :) może acard i clexan za bardzo krew rozrzedza?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@Carmen24l wiadomo oszczedzac sie bede ale zeby tak lezec plackiem nie da sie [emoji58]
Teraz to ja mam super prace,z zawodu jestem fryzjerka,zrezygnowalam po pierwszej stracie,do dzis wiele osob mnie nie rozumie,dlaczego...
I np jutro idziemy na dzien matki i juz rodzinka chce zwbym im wlosy obciala,przeciez nie uwierza jak im powiem ,ze zgubilam nozyczki,nie moge odnowic.
Z reszta jak ostatnio wiedzieli,ze mam ciaze zagrozona to tez chceieli sie obcicnac,wmawiali mi ,ze mnostwo kobiet w ciazy plami.
Jestem strasznie wsciekla ...
Dzieki ,ze moglam sie wam wyzalic bo nie mam komu[emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez z zawodu fryzjerka
Ale powiedziałam,ze nie ścinam ze nie jestem na czasie ze musiałabym jakimś kursem sie odświeżyć co oczywiście jest nieprawda. Od czasu do czasu ale to rzadko teściowa uczesze a tak to mam gdzieś . Współczuje z tymi włosami bo nie dość Ze wydziwiają to by stale za darmo chcieli i tylko sie mądrzą . Ja osobiście nigdy nie poroniłam ale rozumiem Was a ci co sie nawet nie poczuwają do niczego i nie współczują są niepoważni , zreszta dopóki sie nie przeżyje to w 100% sie nie zrozumie. Nie daj im sie tam jutro !!! [emoji19][emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Funia ja bym powiedziala ze sie zle czuje i nikogo bym nie czesala. Nic sie nie stanie jak tego nie zrobisz. Mysl teraz przede wszystkim o sobie i dziecku[emoji8]

Fryzjerki z Was, a zadna sie nie pochwali! [emoji7] powiedzcie cx[emoji8]ym odbic wlosy u nasady? Mam przy suszarce taka grubsza końcówkę ale to nic nie daje. Moze jakis fajny specyfik jest?[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria szczerze to na dłuższa metę nic nie pomoze bo włosy uniosa sie chwilowo przez szczotkę , jedyne to troszkę albo potapirowac albo zrobić jak Adele , włożyć to babkę pod włosy i na górze potapirowac żeby zakryć.

16udqqmz5v3uqon5.png

Echh czyli wlosy to mam do dupy[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] zawsze takie flaki z nich byly[emoji23]
Juz nie moge sie doczekać jak znowu je zetne do ramion, wtedy super mi sie układly[emoji7] a teraz, szkoda gadac[emoji23]

Ja tez mam takie przylizańce No ale co zrobić
Życie , nie [emoji23][emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

reklama
Carmen wez nie gadaj glupot[emoji23] raz wstawialas zdjecie swoich włosów to uwierz galy mi wyszly na wierzch ile Ty ich masz na głowie[emoji7] u mnie to jest masakra dopiero[emoji23]

Do góry