reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny które znają płeć szkrabów i te które już przez to przeszły [emoji4][emoji4]
Potwierdzilo sie Wam ?? Ja mała poczęłam w marcu w wieku 25 lat i faktycznie mam córunie. Teraz mi wychodzi chłopaczek:) piszcie czy działa i jak było z Wami [emoji7][emoji173]️
d36b06e6abafef11eabb65b7a13e8089.jpg

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Z Leną tak , teraz nie sprawdziło się.
Na anemię dostaniesz żelazo w tabsach i bedzie oki.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t2d [emoji594]

reklama
Carmen mi się zgadza :) ale tak jakoś wychodzi ze po bthcg może można stwierdzić na chłopaka to niska a dziewczynki wysoka ...kuzynka np robiła np dzień po terminie @ i miała ok 2tys i dziewusia a sąsiadka koleji 14 dpo ok 60 i chłopak- ciekawe... brzuchatki może powiedza?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Nessi z gory zdjecie jak robilam to wyszedl spoko, ale z przodu masakra. Za bardzo opina mi moje nieszczęsne biodra[emoji53] a moj rozmiar, tyle ze ja bylam taka pewna ze bedzie dobry ze nawet go nie mierzylam, i nie wiem gdzie jest paragon teraz[emoji47][emoji23]
Zobacz załącznik 807988
Zobacz załącznik 807989

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Możesz zwrócić na ''oświadczenie o zagubieniu paragonu'' o ile metki nie zerwałaś. Faktycznie troszkę opina - a tak to super :)

Dziewczyny które znają płeć szkrabów i te które już przez to przeszły [emoji4][emoji4]
Potwierdzilo sie Wam ?? Ja mała poczęłam w marcu w wieku 25 lat i faktycznie mam córunie. Teraz mi wychodzi chłopaczek:) piszcie czy działa i jak było z Wami [emoji7][emoji173]️
d36b06e6abafef11eabb65b7a13e8089.jpg

16udqqmz5v3uqon5.png

Ja w takie rzeczy nie wierzę - kwestia przypadkowości :)
1 ciąża się niby sprawdziła - 2 nie ...

Carmen mi się zgadza :) ale tak jakoś wychodzi ze po bthcg może można stwierdzić na chłopaka to niska a dziewczynki wysoka ...kuzynka np robiła np dzień po terminie @ i miała ok 2tys i dziewusia a sąsiadka koleji 14 dpo ok 60 i chłopak- ciekawe... brzuchatki może powiedza?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Ja miałam przyrost o 160% .
Beta robiona w 32 - 97 i 34dc - 280
Więc niby na chłopaka dobrze .

Podobno tez mozna sprawdzić płeć po kosmowce - ale to tez takie na chybił trafił - chociaż mi sie sprawdziło.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t2d [emoji594]

Alez bym zjadla mizerii z młodymi ziemniaczkami[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Oooo to nie słyszałam o tym przyroście
Widziałam na ebay testy na płeć ale zanim dojdą to sie usg doczekam [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

@Nuria a sprobuj zalozyc majtki wyszczuplajace,takie wysokie,bo tak to super lezy poza bioderkami[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mi się sprawdza.
Carmen24l na mnie żelazo nie działa i mój gin uważa że to dlatego że nic nie jem. Teraz usiłuję pić siszoną zebraną tutaj pokrzywe. Ponoć sprawdza się.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Funia próbowałam juz, to nic nie da[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry