Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo ...jeszcze do południa fajny wiater piździł a teraz dosłownie parnota ..Ale goraco u nas nie ma czym oddychac
Za blisko buzke mial ścianki macicy jak dobrze pamiętam + do tego ręce mial i wyszła klapa ...We Włoszech tez jest duuuszno, a ja takie zadyszki mam. Przy tym skwarze jesCZe bardziej chce mi sie żygać [emoji17][emoji17]
Bum ale sie cieszę ze wszystko dobrze, szkoda ze sie nie chciał ujawnić . Pewnie szykuje wam niespodziankę na dzień narodzin i was oślepi swoją pięknością [emoji847][emoji12][emoji7][emoji7]
![]()
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Hahaha a ty kiedy masz teraz?Tez bym sobie poszła na 4d byle coś zobaczyć, ale jak tak będę stale szalała to mojego puszczę z torbami.
Dziś tez wydałam 120€ ale co tam [emoji12][emoji12]
![]()
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Hahaha no bede musiała [emoji38][emoji38]Bum przyklej sobie na lodówkę tego sisiora [emoji16] dobrze ze wszystko jest ok [emoji108]
Nessi nooo brawo [emoji122] widzisz przyda się jeszcze wiele razy! Człowiek ma większą wyobraźnię i pole do popisu [emoji6]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha a ty kiedy masz teraz?
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]