reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wonde to mi gin podobnie mowil, ze jeśli jest problem z zajsciem to powinno sie najpierw zbadac nasienie partnera a nie zlecac stos badan kobiecie od razu i ja obwiniac ze to na bank u niej jest problem

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Coś w tym jest na pewno, może wyśle swojego niech zrobi, żebyśmy wiedzieli czy jest okej.

reklama
@nati/misio nie powtarzam w ogole.
Robilam bete ,ciaza potwierdzona,czekam na rozwoj[emoji4]
Moje ciaze konczyly sie na etapie 10 tyg takze sporo musze czekac na to jak bedzie...ale wierze,ze bedzie dobrze.
Za tydzien we wtorek bede u gina to zajrzy mam nadzieje,czy jest pecherzyk[emoji4]

Dziewczyny ja tez mysle,ze jak sa problemy z zajsciem to warto zbadac nasienie i uwaga na to badanie sa terminy,w Calych Katowucach nie bylo szybciej niz za miesiac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1495454037-aaaaaa.jpeg
1495454060-aaaaaa.jpeg
a tak wyglądał Adaś

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super :)
Mój syn miał identyczne wdzianko na chrzciny :)

Bum - kciuki :)

U nas ok , jade do domu .
Jak bede w domu wstawie, fotke - niestety młody sie zasłaniał i w 4D nie szło .
Mniejszy tylko o 1 dzień ! No. I na piśmie mam , ze syn [emoji170]
1495464749-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]

Bum - Gratki oficjalne :) Chociaż po brzuszku wiedziałam, że będziesz miała synka :)

Majka, - maszyna się przydaje :) Właśnie przerobiłam stare lniane spodnie ciążowe - po Michale jeszcze na spodenki. Zamówiłam na alledrogo ale zanim dojdą to się w dżinsach ugotuję. A w moim city jak zwykle spodenek brak na stanie ..
Uprasuję i będę śmigać :)
lololol.jpg

Uwielbiam maszynę !

Załączniki

• lololol.jpg
    lololol.jpg
    90,6 KB · Wyświetleń: 377
Bum - Gratki oficjalne :) Chociaż po brzuszku wiedziałam, że będziesz miała synka :)

Majka, - maszyna się przydaje :) Właśnie przerobiłam stare lniane spodnie ciążowe - po Michale jeszcze na spodenki. Zamówiłam na alledrogo ale zanim dojdą to się w dżinsach ugotuję. A w moim city jak zwykle spodenek brak na stanie ..
Uprasuję i będę śmigać :)
Zobacz załącznik 807601
Uwielbiam maszynę !
Fajne gatki ! Bzuch tez ładny [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]

reklama
Majka- hehe dietę cud , właśnie nie wiem może , bo Adaś na cycu , a może kapuściana będzie oki :-), kazała mi większe przerwę robić :-/ wiec jak będzie głodny mam mu smoczek dawać hehe , a on smoczka nie lubi ,

Nuria- widzisz nawet tymbark Ci mówi ze się uda :-)

Luska- u mnie dziś krem z warzyw i pierogi wpadaj ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chetnie wpadne juz biore miotle i lece[emoji38]

Do góry