reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny jest!!! Owulacja!!! Dziś pęcherzyk 21mm na 17mm.... Wieczorem ovitrelle i działamy jutro i pojutrze!! Mam euforię :p
Nie spodziewałam się że po takim czasie nagle przez 2 dni urośnie 7mm jak zwykle rosło po 2mm na 2 dni. Ależ się cieszę.

Boję się tylko że znowu się napale i nic z tego nie bedzie... No ale czekamy 2 tyg

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Pięknie !!!!!! Bzykać ile sił !!!!

Anusia a acard bierzesz ?

reklama
Arte widzisz moze ta bluzka ro byl znak! Teraz bierz meza w obroty![emoji7] kciuki trzymam caly czas[emoji7]

Anula tez od tego cyklu zamierzam donga brac, bo u mnie ze sluzem kiepsko ostatnio.

Np. teraz mam 3-4 dni do planowanej @ a mam sluz taki jak na dni plodne[emoji23] nie jest go duzo, ale jest i do tego taki bialy, jego to jest dopiero duzo[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Arte widzisz moze ta bluzka ro byl znak! Teraz bierz meza w obroty![emoji7] kciuki trzymam caly czas[emoji7]

Anula tez od tego cyklu zamierzam donga brac, bo u mnie ze sluzem kiepsko ostatnio.

Np. teraz mam 3-4 dni do planowanej @ a mam sluz taki jak na dni plodne[emoji23] nie jest go duzo, ale jest i do tego taki bialy, jego to jest dopiero duzo[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Na śluz dobre jest siemię lniane też :)

@Artemida suuuper[emoji16]do dziela[emoji4]

Ja biore acard i wlasnie powiedzcie mi czy podczas @ go brac? Bo wczesniej o tym nie myslalam w sumie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny jest!!! Owulacja!!! Dziś pęcherzyk 21mm na 17mm.... Wieczorem ovitrelle i działamy jutro i pojutrze!! Mam euforię :p
Nie spodziewałam się że po takim czasie nagle przez 2 dni urośnie 7mm jak zwykle rosło po 2mm na 2 dni. Ależ się cieszę.

Boję się tylko że znowu się napale i nic z tego nie bedzie... No ale czekamy 2 tyg

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Super! Ależ sie ciesze [emoji2] nic tylko bzykczyc teraz [emoji12]

Ściąga o wspomagaczach ...Link do: Naturalne wspomagacze płodności - Niepłodność - Adonai.pl
Funia acard bierze się z dwóch powodów, jak są problemy z implantacją zarodka, to się bierze od owulacji. A jak chodzi o krzepliwość krwi, o właściwe wykształcenie się trofoblasu, potem łożyska, wszystkich tych komórek, które będą odpowiadać za odżywienie dziecka (też chodzi o dostarczenie tlenu), to bierze się od pozytywnego testu.

@Artemida suuuper[emoji16]do dziela[emoji4]

Ja biore acard i wlasnie powiedzcie mi czy podczas @ go brac? Bo wczesniej o tym nie myslalam w sumie

Różne są opinie ..że np.lepiej kilka dni przed @ przestać brać bo są dłuższe i obfitsze okresy, inni, że 3 miesiące biorą bez przerwy cały miesiąc i dopiero zaczynają starania ...
Najlepiej gina się doradzić ...

Będziemy się bzykać i kumkać i wszystko na raz :p byłe mój wytrzymał napięcie...Wczoraj też było działane przed dzisiejszą wizytą :D Nawet sama lekarka była w szoku bo już w tym cyklu widziała moje jajniki i nic na nich nie było a dzis taki zaskok :D 32 dc :D to będzie najdłuższy stymulowany cykl

Niech chłop sie nie spina, ze musi tylko niech sie bzyka z przyjemnością [emoji12] załóż cos sexi zrób mu nastrój i niech działa [emoji16]

reklama
@NeSSi ja biore juz od owu mniej wiecej w tym cyklu a gin wlasnie nic nie mowil czy przerywac np w tarkcie miesiaczki.
W ostatniej ciazy bralam od pozytywu ale i tak mi to nie pomoglo,zobaczymy jak teraz bedzie na clexane[emoji4]juz mam w domu w razie wypadku

Do góry