reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ciekawe co u tęczowej...

Mum tez bardzo dawno sie nie odzywala i w ogole na bb nie byla
Ehh.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t3d [emoji272]

reklama
No wy to możecie sie spiknac bo kawałek od siebie macie , to jest nie sprawiedliwe [emoji34][emoji34]

Carmen no to o ktorej jutro wizyta? Niech tam dobrze między nogi patrzy hehe [emoji5][emoji5]
Ooooo jeszcze cie męczy? Wspolczuje , mnie oprocz bolu przy wdechu nic nie dolega - jakby młody sie nie ruszał to bym chodziła poschizowana czy serio w ciąży jestem[emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Ale kochana moja żebyś nie myslala że ja nie widziałam - a widziałam brzucha Twego i już połowa -szok

Wiecie co ... najpiękniejsze jest to że ja z forumowych ciąż cieszę się bardzo i naprawdę szczerze.... ale tej mojej kuzynki to kuzwa przeżyć nie mogę a wszystko przez to że ona wcale nie chciała [emoji58] szlak .... nasz zdrówko i za " nasz czas " [emoji485]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Ale kochana moja żebyś nie myslala że ja nie widziałam - a widziałam brzucha Twego i już połowa -szok

Wiecie co ... najpiękniejsze jest to że ja z forumowych ciąż cieszę się bardzo i naprawdę szczerze.... ale tej mojej kuzynki to kuzwa przeżyć nie mogę a wszystko przez to że ona wcale nie chciała [emoji58] szlak .... nasz zdrówko i za " nasz czas " [emoji485]

Mojego brzucha da sie zauważyć bo on wielki [emoji23][emoji23]

Ja to w ogole tak samo mialam , ze z tych naszych sie ciszylam a z tych od znajomych nie ...
W ogole wam pisalam , ze w sylwestra mi sąsiadka powiedziała , ze jest w ciąży z 5 nie planowanym na pokoju + kuchnia i tak mi tym sylwestra zdupczyla , ze przeplakalam cala noc a tu ciul u mnie w styczniu pozytyw - wiec anula może raz dwa i bedzie u ciebie dzidziolek [emoji8][emoji8]

Lusia współczuję ... ja teraz też miałam czad [emoji58]

U mnie nawet żaby się bzykaja bo kumkaja [emoji23]

Lusia współczuję ... ja teraz też miałam czad [emoji58]

U mnie nawet żaby się bzykaja bo kumkaja [emoji23]

Ale tym zabom zazdroszcze [emoji38]

Ale tym zabom zazdroszcze [emoji38]

Hehe jak się tak nauczysz kumkać jak one to też będzie ci dane [emoji41]

Agnesis u mnie tak smo, tyle bzykania i nic[emoji53][emoji23] zaraz tez bedzie rok staran[emoji53]
Tyle ze ja w sumie nie wiem na czym stoje, bo nie wiem jeszcze co u mnie jest przyczyną tego ze nie moge zajsc. Jedynie wiem ze tsh mam troche za wysokie.
Ja sie modle o to aby z nasieniem mojego bylo ok, zeby to bylo cos u mnie. Bo kiepsko bedzie jak bedzie na odwrot.
Moja kolezanka z roku ma 10 letniego syna i 3 letnia corke i wiecie ze ona teraz zaluje ze maja ta corke? Bo nie moga sobie pozwolic na wolny czas i w ogole bo mala trzeba "nianczyc", a co najlepsze to tez rok sie o nia starali. Ja nie wiem jak mozna zalowac decyzji o dziecku[emoji37]

Przez ostatnie kilka dni czuje sie jak wrak. Nie mam sil na nic, dosłownie na nic. Mnie meczy nawet lezenie[emoji53][emoji23]
Nie ma jeszcze 5 a juz jest 10 stopni na termometrze. Moze dzis bedzie ladny dzien[emoji6]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis u mnie tak smo, tyle bzykania i nic[emoji53][emoji23] zaraz tez bedzie rok staran[emoji53]
Tyle ze ja w sumie nie wiem na czym stoje, bo nie wiem jeszcze co u mnie jest przyczyną tego ze nie moge zajsc. Jedynie wiem ze tsh mam troche za wysokie.
Ja sie modle o to aby z nasieniem mojego bylo ok, zeby to bylo cos u mnie. Bo kiepsko bedzie jak bedzie na odwrot.
Moja kolezanka z roku ma 10 letniego syna i 3 letnia corke i wiecie ze ona teraz zaluje ze maja ta corke? Bo nie moga sobie pozwolic na wolny czas i w ogole bo mala trzeba "nianczyc", a co najlepsze to tez rok sie o nia starali. Ja nie wiem jak mozna zalowac decyzji o dziecku[emoji37]

Przez ostatnie kilka dni czuje sie jak wrak. Nie mam sil na nic, dosłownie na nic. Mnie meczy nawet lezenie[emoji53][emoji23]
Nie ma jeszcze 5 a juz jest 10 stopni na termometrze. Moze dzis bedzie ladny dzien[emoji6]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jestem wrakiem człowieka :( ból stawów mnie dopadł,ledwo trzymam telefon,podnieść kubek z kawą to wyczyn,wczoraj w pracy ponad siły kasowalam klientom zakupy....także,muszę stamtąd spieprzac póki jeszcze mam jakiś wybór,bo za kilka lat będę już nie atrakcyjna zawodowo :) uwielbiam pracę fizyczną,od 10 lat pracuje tylko w marketach,sklepach ale Lidl mnie pokonał :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Urósł, urósł dzidziol i pitolek też mu pewnie urósł [emoji16]

Liczę na fiutka [emoji16][emoji16]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Agnes a swoją drogą to musimy się na jakąś kawę spiknac [emoji39]

Carmen oj bidulko ... a brzucho rośnie ?

Tak Anuś , brzuszek bardzo uwypuklony. Jakbym nie wiedziała ile jest fasolek to bym pomyślała,ze pewnie bliźniaki [emoji12]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Do góry