reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dziewczyny wpadlam na pomysl dotyczący prezentu na komunie.
Moze byc fajna skarbonka w ktorej bedzie 300 zl w monetach np po 5 zl? Skarbonka byla by taka w ktorej od dolu nie da sie wyciagnac tych pieniedzy, tak aby maly mogl sobie jeszcze zbierac. Bo mi bardzo zalezy na tym aby te pieniądze trafily do tego dziecka, a nie do rodzicow.
Patrzylam skarbonke na internecie ktora liczy pieniadze ale szczerze mowiac nie podoba mi sie jak sloik wyglada[emoji23]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny wpadlam na pomysl dotyczący prezentu na komunie.
Moze byc fajna skarbonka w ktorej bedzie 300 zl w monetach np po 5 zl? Skarbonka byla by taka w ktorej od dolu nie da sie wyciagnac tych pieniedzy, tak aby maly mogl sobie jeszcze zbierac. Bo mi bardzo zalezy na tym aby te pieniądze trafily do tego dziecka, a nie do rodzicow.
Patrzylam skarbonke na internecie ktora liczy pieniadze ale szczerze mowiac nie podoba mi sie jak sloik wyglada[emoji23]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Super pomysł :)

Ja miałam objawy ciążowe od połowy cyklu blisko rok czasu [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też raz uroilam sobie ciążę A na test było jeszcze za wcześnie. No objawy wszystkie wypisz wymaluj i cooo ..dopa. A kiedy w następnym cyklu naprawdę zaciązylam to nawet objawu jednego [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki:-*
Podczytuje ale czasu na pisanie brak. Jednak samemu jest ciężko, tym bardziej że ciągle strasznie mnie boli to nacięcie...chciałabym robić wszystko a ledwo chodzę, o siadaniu nie wspomne nawet. Trzymam za was kciuki:-* coś się zastój zrobił na wątku! Ktoś go musi odczarować w końcu!

A to mój sens życia, taki uśmiech wynagradza wszystko.

Załączniki

• 20170510_135621-529x942.jpg
    20170510_135621-529x942.jpg
    104,7 KB · Wyświetleń: 88
Podczytuje ale czasu na pisanie brak. Jednak samemu jest ciężko, tym bardziej że ciągle strasznie mnie boli to nacięcie...chciałabym robić wszystko a ledwo chodzę, o siadaniu nie wspomne nawet. Trzymam za was kciuki:-* coś się zastój zrobił na wątku! Ktoś go musi odczarować w końcu!

AAAAAAAAAAA ale cudak :):) śliczny uśmiech :)

Jena... Jakie cudeńko małe!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Tynka ale sliczny dzidziol[emoji7]

@Nuria @Dorcia ja tez bylam kilka razy w urojonej przy poprzednich staraniach hahaha
Pzynajmniej Mezem sie mozna wyslugiwac a co[emoji12]
Potem kolejny tydzien jak malpa przyjdzie to znow cZyli w sumie tylko tydzien jemu uslugiwac przy staraniach hahah
Moj w ogole teraz jest nakrecony na starania jak nie wiem
Czujecie ,ze dzga mnie wczoraj o 1 w nocy jak spalam i mowi mi,ze musimy sie postarac bo na bank mam owulke hahhh no i co milam zrobic[emoji16]
Mysle ,ze owu juz byla o ile byla bo ja dzis 18 dc wiec po prostu puscil mi scieme bo bzykac mu sie chcialo[emoji16]

Nuria ile sie staracie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry