reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dziewczyny wpadlam na pomysl dotyczący prezentu na komunie.
Moze byc fajna skarbonka w ktorej bedzie 300 zl w monetach np po 5 zl? Skarbonka byla by taka w ktorej od dolu nie da sie wyciagnac tych pieniedzy, tak aby maly mogl sobie jeszcze zbierac. Bo mi bardzo zalezy na tym aby te pieniądze trafily do tego dziecka, a nie do rodzicow.
Patrzylam skarbonke na internecie ktora liczy pieniadze ale szczerze mowiac nie podoba mi sie jak sloik wyglada[emoji23]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny wpadlam na pomysl dotyczący prezentu na komunie.
Moze byc fajna skarbonka w ktorej bedzie 300 zl w monetach np po 5 zl? Skarbonka byla by taka w ktorej od dolu nie da sie wyciagnac tych pieniedzy, tak aby maly mogl sobie jeszcze zbierac. Bo mi bardzo zalezy na tym aby te pieniądze trafily do tego dziecka, a nie do rodzicow.
Patrzylam skarbonke na internecie ktora liczy pieniadze ale szczerze mowiac nie podoba mi sie jak sloik wyglada[emoji23]

Sent from my LG-H340n using Forum BabyBoom mobile app
Super pomysł :)

Ja miałam objawy ciążowe od połowy cyklu blisko rok czasu [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też raz uroilam sobie ciążę A na test było jeszcze za wcześnie. No objawy wszystkie wypisz wymaluj i cooo ..dopa. A kiedy w następnym cyklu naprawdę zaciązylam to nawet objawu jednego [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki:-*
Podczytuje ale czasu na pisanie brak. Jednak samemu jest ciężko, tym bardziej że ciągle strasznie mnie boli to nacięcie...chciałabym robić wszystko a ledwo chodzę, o siadaniu nie wspomne nawet. Trzymam za was kciuki:-* coś się zastój zrobił na wątku! Ktoś go musi odczarować w końcu!

A to mój sens życia, taki uśmiech wynagradza wszystko.

Załączniki

• 20170510_135621-529x942.jpg
    20170510_135621-529x942.jpg
    104,7 KB · Wyświetleń: 93
Podczytuje ale czasu na pisanie brak. Jednak samemu jest ciężko, tym bardziej że ciągle strasznie mnie boli to nacięcie...chciałabym robić wszystko a ledwo chodzę, o siadaniu nie wspomne nawet. Trzymam za was kciuki:-* coś się zastój zrobił na wątku! Ktoś go musi odczarować w końcu!

AAAAAAAAAAA ale cudak :):) śliczny uśmiech :)

Jena... Jakie cudeńko małe!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Tynka ale sliczny dzidziol[emoji7]

@Nuria @Dorcia ja tez bylam kilka razy w urojonej przy poprzednich staraniach hahaha
Pzynajmniej Mezem sie mozna wyslugiwac a co[emoji12]
Potem kolejny tydzien jak malpa przyjdzie to znow cZyli w sumie tylko tydzien jemu uslugiwac przy staraniach hahah
Moj w ogole teraz jest nakrecony na starania jak nie wiem
Czujecie ,ze dzga mnie wczoraj o 1 w nocy jak spalam i mowi mi,ze musimy sie postarac bo na bank mam owulke hahhh no i co milam zrobic[emoji16]
Mysle ,ze owu juz byla o ile byla bo ja dzis 18 dc wiec po prostu puscil mi scieme bo bzykac mu sie chcialo[emoji16]

Nuria ile sie staracie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry