reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cię srelu na oczy nie widziałam nawet ale widok lotniska sprawia, że już za Tobą tęsknię :hmm:

Tynka <3 Urodzę Ci narzeczoną dla przystojniaka :D :-D
Swoją drogą ...jaki rozmiar ubranek nosi ?:)

BTW. idzie burza, a ja szparagi dla syna z tą bułeczką zrobię.
Może macie pomysły jak odchudzić 7 latka ? Lata i tak po dworze cały czas, w domu ćwiczy też bo ma integrę zadaną, taczki, równoważnie itp. Problemem nie jest nawet dieta bo nie wcina dużo ...chyba geny po K wychodzą :/
No ale az tak jest grubszy ?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t4d [emoji272]

reklama
Bum, Nessi to akurat pajac na 62 i jak mały wyprostuje nogi to jest idealny. W ogóle to jest chudy jak patyk i dlugi:-) jak się rozciągnie na przewijaku to jak glista wygląda:-)

Nessi już się twojej gwiazdy doczekać nie mogę! Kiedy masz teraz wizytę i usg?

Bum super wózek dla kawalera:-) będzie się woził jak król!

Arte ale ślicznie to wygląda! Pazurki też mega:-)

Nuria jak patrzę na twoje nogi to mam łzy w oczach...ciekawe jak ja będę wyglądać w sierpniu na weselu kuzynki...narazie jestem spuchnięta i malutku kg mi zeszło...ok.6 dopiero

Tynka ale super wygląda, czyli duzo na 56 nie kupuje [emoji4]
Wczoraj zowilam 2 dresiki na 62 [emoji3] a duzo ogolnie przytylas w ciazy? Ja mialam wizyte wczoraj i na razie 3kg. [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t4d [emoji272]

Witajcie

Tynka gratuluję
Ależ on słodziutki [emoji7][emoji7]

Carmen spokojnej podróży [emoji106]

Troche Was dzisiaj poczytałam, ale już nie wiem co komu miałam pisać

Arte przykro mi, [emoji17]
Ale walcz, o to szczęście trzeba walczyć do konca, nie ważne coby tym koncem miało być [emoji110][emoji110]

Nessi, Bum trzymam kciuki za dzidzie [emoji110][emoji110][emoji110]

Dorcia, wierze że zajdziesz szybciej niz Ci się wydaje [emoji12][emoji110]

U mnie ogólnie do bani
Złapałam chyba jakiegoś doła
I nie chodzi o to ze nie ma ciąży tylko o to że chwilowo sie starac nawet nie mozemy
Tzn mozemy i ja uwazam ze nie powinnismy odkładac staran, ale mój mąż uważa inaczej i nie mogę się z nim w tej kwestii dogadać
W wielu innych zresztą ostatnio tez nie [emoji17][emoji17]

Pozdrawiam Was sszystkie i każdą z osobna [emoji8]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Wszystkie chcą clo i ja też :) w poniedziałek dzwonię do gina umówić wizytę na 11 maja bo mam wolne :) ogólnie dziś się dowiedziałam,że mój brat bliźniak będzie brał za rok ślub :) cieszę się bo ma wspaniałą dziewczynę,ale ja będę ryczec za nim okropnie...chociaż dzieli nas 300 km to i tak zawsze mam go blisko...jego serce to moje serce :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nom :( 36kg przy 134 cm wzrostu :(

Moze zmienić mu menu. Ograniczyć ziemniaki, pieczywo, gotowane zamiast smażonego, woda zamiast soków? A moze na jakis sport go zapisać jak cos lubi?
Moj znow jest za chudy i tak zle i tak niedobrze [emoji52]

Tynka ale słodziak , do zacalowania [emoji7]

Arte piękny stroik, ja też lubię takie dekoracje [emoji6] i można odpalić na romantyczny wieczór [emoji48]

Bum lubisz teściowa ?

Ja dziś wypralam poduszki i nie wiem czy wyschna do końca bo juz druga burze mam [emoji34]
Ja też nie jadłam nigdy szparagów ale zrobiłabym z buleczka na patelce [emoji6]
Za mną od wczoraj chodzą truskawki. Przez to jak wczoraj byłam rozbita kompletnie nie myślałam na zakupach... efekt taki ze dziś juz poprawilam zakupy bo najważniejszych rzeczy zapomniałam [emoji6]
Włączył mi się dezynfektor [emoji48] poduszki, jaśki, kret w rurach poszedł [emoji28] i oczyszczanie pralki od wewnątrz [emoji56]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Tynka ale slodki[emoji7]
Nessi a moze dietetyka sie poradz? Czasami jest tak ze dziecko w domu niewiele je bo w szkolnym sklepiku zaopatrzy sie w stos słodyczy. Niektore dzieci tak robia niestety.
Carmen daj znac jak dolecisz[emoji8]
Mania moze macie po prostu gorszy okres z mezem teraz?

Moj powiedzial ze jak teraz nie kupie wlasciwej sukienki na slub to pojde z gola dupa[emoji23][emoji23]
Powiedzial ze zabierze mnie jutro na odpust i kupi szczype nawet[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia ja też opracowalam plan [emoji48]
Namierze jakiś zielarski, kupię zioła.
Początek następnego cyklu powinnam mieć na dzień dziecka. A 12 czerwca mam gina i powiem mu o clo najwyżej.

Oczywiście gubię kg przy tym by zwiększyć szanse.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry