reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen super[emoji7] a jak sie czujesz?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Chu....jowo sie czuje
W pon nie mialam ani jednej mdlosci nawet juz myslalam,ze moze ustapily ale niestety. Wymiotuje nadal, stale mnie mdli i slinotok niestety tez nie odszedl. Modle sie,Żeby nie wymiotowac przy starcie samolotu,bo jak juz bedzie na gorze to pol biedy - pojde do kibelka w razie co [emoji1]
Poszlam dzis do pepco i malej kupilam ta niebieska.kiecke z ulotki i jakies dresy chyba z 20 zeta przecenione na 6,99 i pileuszki koloru neutralnego bo we Włoszech za bardzo ich nie widzialam

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Hehe no szkoda , ze nie pojezdzimy w lato [emoji38] jescze spacerowka i fotelik jest
1493904006-aaaaaa.jpeg
1493904049-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t1d [emoji272]
Ja w foteliku nawet zima wozilam, tak chociaz dziecko widzi co jest na około [emoji1][emoji1]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Czytałam ze niemowlaki nie powinny być więcej niż pół godziny w ciągu w takiej pozycji bo jest wymuszona

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
A powiem ci, ze ja wozilam i bylo dobrze[emoji14][emoji14]
Zreszta tam w srodku jest gabka wiec ona utrzymuje cialko ale wiadomo, ze stale coś pisza i wymyslaja...

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Ja w foteliku mala wozilam jak np sama musiałam z nią do lekarza jechać, na szybkie zakupy , a w autobusie mi lepiej było w foteliku niż z gondola [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t1d [emoji272]

Do góry