reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Baby merc faster 2 style
1493830726-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t1d [emoji272]
Niezły

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochane :) witam się z gilem po pas .... Grypa nie odpuszcza a te plamienie było tylko jednorazowe więc uj wie co to za ustrojstwo :) zaraz do obozu pracy :( cały dzień będę w myślach powtarzać "mam te moc" żeby nie paść na twarz :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka jest prześliczny ! Gratuluję!
Dorcia zdrówka! Ja już 2 tydzień z gilem chodzę i końca nie widać :/
Anusia .wyłaź z krzaczorów ...

Tynka- gratulacje byłaś dzielna , wody Ci coś wcześnie przebili ale znosiłaś wszystko dla Ignasia . Śliczny chłopczyk [emoji8]teraz odpoczywaj :-)

U mnie wszyscy z gilami, to ta nasza wredna pogoda , słońce jak nic jest na wakacjach :-(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A u mnie sloneczko od rana i nawet cieplo, wieje taki przyjemny wiaterek[emoji5]
Chyba jestem jedyna u mnie na wsi ze zamiast chodzic na spacer z wozkiem to chodze z kotem[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nati całe szczęście że mi przebił i bo od 8 rano miałam kroplówkę z oxytocyną i nic....do 9.30 zero skurczu. Już się bałam, że mnie odeślą na salę. W końcu przyszedł doktor i mówi, że mnie już nie będą męczyć i przebił te wody i kazał podkręcić oxy. Chyba tylko dzięki temu tak szybko poszło.
Mimo tego nie ziemskiego bólu to uważam, że miałam cudowny poród. A moment zobaczenia małego na brzuchu no to już nie da się opisać słowami. Fala miłości i szczęścia mnie zalała. Od porodu jeszcze dluzej jak minutkę nie płakał. Tylko je i śpi albo się rozgląda. Mój malutki cud...dziewczyny każdej z was takiego cudu życzę. Ciekawa która po mnie przejmie brzuch teraz:-)

Anusia:-*

Tynka no wlasnie Bum mowila ze zwolniłas teraz miejsce tym ze urodzilas[emoji23] i pora aby ktoras na to miejsce wskoczyla[emoji2]

Mania gdzie Ty sie podziewasz?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry