D
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
No tobie fajnie się kręcą nie to co moje [emoji58]Anula a mi sie kręcą od uszu w dol, tak wyglądają jak wyschną. Moze pianka je ugnieść powinnam albo jakims żelem.
Mama Nadusii i Maksia :-)
Hejka
Arte- &&& za wizytę w czwartek niech się tam znajdzie dominujący :-)
Rene- zrób sobie taki :-), ja tez muszę pomyśleć o zrobieniu paznokci , bo przy tym małym ssaku czasu brak na malowanie
Agnesis - głupi test !!! Ale dobrze ze tych plamien nie masz , ładne masz włosy :-)
Ja to mam rzadkie włosy i myje rano , jak myje wieczorem to już są oklapłe
U mnie dziś słoneczko wiec planuje spacer taki dłuższy ... się okaże
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Arte- &&& za wizytę w czwartek niech się tam znajdzie dominujący :-)
Rene- zrób sobie taki :-), ja tez muszę pomyśleć o zrobieniu paznokci , bo przy tym małym ssaku czasu brak na malowanie
Agnesis - głupi test !!! Ale dobrze ze tych plamien nie masz , ładne masz włosy :-)
Ja to mam rzadkie włosy i myje rano , jak myje wieczorem to już są oklapłe
U mnie dziś słoneczko wiec planuje spacer taki dłuższy ... się okaże
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Artemida90
Fanka BB :)
Witam się!
Z migrena! Złapało mnie po pobraniu krwi i trzyma. Ciśnienie 110/79 wydaje się spoko i 92 puls w spoczynku. Wzięłam proszki i leżę... A niedługo do pracy :-(
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Z migrena! Złapało mnie po pobraniu krwi i trzyma. Ciśnienie 110/79 wydaje się spoko i 92 puls w spoczynku. Wzięłam proszki i leżę... A niedługo do pracy :-(
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Agnesis buuu nie lubię nooo [emoji48][emoji48] ale jest nadzieja na następny cykl ! [emoji5]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t0d [emoji272]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
92Tynka92
Hejka:-)
Miałam od 4 rano UWAGA....aż 4 skurcze ha ha ha ha. Bolało jak cholera, a potem zasnęłam i obudziłam się o 7.45 i pognałam do lab:-) w drodze powrotnej spotkałam się z koleżanką i powiedziała, że nic mi brzuch nie opadł i latam jak fryga więc jeszcze mi na spokojnie daje 2 tygodnie w ciąży...już nie wiem czy śmiać się czy płakać:-)
W rossie dorwałam bazę pod makijaż tą różową z perełkami. Nigdy nie używałam więc zobaczymy:-)
Anula oj trochę cie te badania kosztowały:-/ ja też włosy zawsze myje wieczorem. W ciąży mi się takie grube zrobiły że szok i może mi 10 na dzień wypadnie tylko..
Agnesis moje włosy są identyczne:-) takie same mam fale ale nie cierpię tego. Wolę mieć proste.
Stokrotenka ja też nie mam pomysłu jakby te kubki myć...ale widocznie ktoś tego używa:-/ ja bym nie mogła chyba.
Wonder jak tam u ciebie?
Nati u mnie też piękna pogoda. Korzystaj ze słoneczka, niech Adaś się dotlenia bo znowu ma padać od jutra.
Arte współczuję migreny:-/ mam nadzieję, że ci przejdzie szybko bo w pracy się umęczysz bardzo. Oby w czwartek już był piękny pęcherzyk z dorodnym jajkiem w środku :-)
Miałam od 4 rano UWAGA....aż 4 skurcze ha ha ha ha. Bolało jak cholera, a potem zasnęłam i obudziłam się o 7.45 i pognałam do lab:-) w drodze powrotnej spotkałam się z koleżanką i powiedziała, że nic mi brzuch nie opadł i latam jak fryga więc jeszcze mi na spokojnie daje 2 tygodnie w ciąży...już nie wiem czy śmiać się czy płakać:-)
W rossie dorwałam bazę pod makijaż tą różową z perełkami. Nigdy nie używałam więc zobaczymy:-)
Anula oj trochę cie te badania kosztowały:-/ ja też włosy zawsze myje wieczorem. W ciąży mi się takie grube zrobiły że szok i może mi 10 na dzień wypadnie tylko..
Agnesis moje włosy są identyczne:-) takie same mam fale ale nie cierpię tego. Wolę mieć proste.
Stokrotenka ja też nie mam pomysłu jakby te kubki myć...ale widocznie ktoś tego używa:-/ ja bym nie mogła chyba.
Wonder jak tam u ciebie?
Nati u mnie też piękna pogoda. Korzystaj ze słoneczka, niech Adaś się dotlenia bo znowu ma padać od jutra.
Arte współczuję migreny:-/ mam nadzieję, że ci przejdzie szybko bo w pracy się umęczysz bardzo. Oby w czwartek już był piękny pęcherzyk z dorodnym jajkiem w środku :-)
Mojej siostrze ani razu brzuh w ciąży nie opadł...Hejka:-)
Wonder jak tam u ciebie?
Zjadlam śniadanie i spac mi sie chce .. Najważniejsze, ze gardziel juz prawie nie boli a katar sie kończy [emoji4]
Kupujesz nowy? [emoji4]Na chwilę obecną nic z tym zrobić nie mogę - muszę się przemęczyć :/
Co Wy na ten wózek powiecie ?
92Tynka92
Bum ja brzuch miałam całą ciążę dość nisko więc się nie spodziewam, że mi jeszcze bardziej opadnie bo mały i tak już od 36 tc ma główke bardzo nisko. Może po prostu przywali 60 cm długości i dlatego ten tyłek jego mam pod żebrami . W końcu ja mam 176cm a D 192cm.
reklama
Może byc taki długi [emoji6] a powiedz kiedy masz wizytę?Bum ja brzuch miałam całą ciążę dość nisko więc się nie spodziewam, że mi jeszcze bardziej opadnie bo mały i tak już od 36 tc ma główke bardzo nisko. Może po prostu przywali 60 cm długości i dlatego ten tyłek jego mam pod żebrami . W końcu ja mam 176cm a D 192cm.