reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Anula a mi sie kręcą od uszu w dol, tak wyglądają jak wyschną. Moze pianka je ugnieść powinnam albo jakims żelem.
1493099574-aaaaaa.jpeg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Hejka

Arte- &&& za wizytę w czwartek niech się tam znajdzie dominujący :-)

Rene- zrób sobie taki :-), ja tez muszę pomyśleć o zrobieniu paznokci , bo przy tym małym ssaku czasu brak na malowanie

Agnesis - głupi test !!! Ale dobrze ze tych plamien nie masz , ładne masz włosy :-)

Ja to mam rzadkie włosy i myje rano , jak myje wieczorem to już są oklapłe

U mnie dziś słoneczko wiec planuje spacer taki dłuższy ... się okaże

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam się!

Z migrena! Złapało mnie po pobraniu krwi i trzyma. Ciśnienie 110/79 wydaje się spoko i 92 puls w spoczynku. Wzięłam proszki i leżę... A niedługo do pracy :-(

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Agnesis buuu nie lubię nooo [emoji48][emoji48] ale jest nadzieja na następny cykl ! [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t0d [emoji272]

Hejka:-)
Miałam od 4 rano UWAGA....aż 4 skurcze ha ha ha ha. Bolało jak cholera, a potem zasnęłam i obudziłam się o 7.45 i pognałam do lab:-) w drodze powrotnej spotkałam się z koleżanką i powiedziała, że nic mi brzuch nie opadł i latam jak fryga więc jeszcze mi na spokojnie daje 2 tygodnie w ciąży...już nie wiem czy śmiać się czy płakać:-)

W rossie dorwałam bazę pod makijaż tą różową z perełkami. Nigdy nie używałam więc zobaczymy:-)

Anula oj trochę cie te badania kosztowały:-/ ja też włosy zawsze myje wieczorem. W ciąży mi się takie grube zrobiły że szok i może mi 10 na dzień wypadnie tylko..

Agnesis moje włosy są identyczne:-) takie same mam fale ale nie cierpię tego. Wolę mieć proste.

Stokrotenka ja też nie mam pomysłu jakby te kubki myć...ale widocznie ktoś tego używa:-/ ja bym nie mogła chyba.

Wonder jak tam u ciebie?

Nati u mnie też piękna pogoda. Korzystaj ze słoneczka, niech Adaś się dotlenia bo znowu ma padać od jutra.

Arte współczuję migreny:-/ mam nadzieję, że ci przejdzie szybko bo w pracy się umęczysz bardzo. Oby w czwartek już był piękny pęcherzyk z dorodnym jajkiem w środku :-)

Hejka:-)
Miałam od 4 rano UWAGA....aż 4 skurcze ha ha ha ha. Bolało jak cholera, a potem zasnęłam i obudziłam się o 7.45 i pognałam do lab:-) w drodze powrotnej spotkałam się z koleżanką i powiedziała, że nic mi brzuch nie opadł i latam jak fryga więc jeszcze mi na spokojnie daje 2 tygodnie w ciąży...już nie wiem czy śmiać się czy płakać:-)

W rossie dorwałam bazę pod makijaż tą różową z perełkami. Nigdy nie używałam więc zobaczymy:-)

Anula oj trochę cie te badania kosztowały:-/ ja też włosy zawsze myje wieczorem. W ciąży mi się takie grube zrobiły że szok i może mi 10 na dzień wypadnie tylko..

Agnesis moje włosy są identyczne:-) takie same mam fale ale nie cierpię tego. Wolę mieć proste.

Stokrotenka ja też nie mam pomysłu jakby te kubki myć...ale widocznie ktoś tego używa:-/ ja bym nie mogła chyba.

Wonder jak tam u ciebie?

Nati u mnie też piękna pogoda. Korzystaj ze słoneczka, niech Adaś się dotlenia bo znowu ma padać od jutra.
Mojej siostrze ani razu brzuh w ciąży nie opadł...

Zjadlam śniadanie i spac mi sie chce .. Najważniejsze, ze gardziel juz prawie nie boli a katar sie kończy [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Na chwilę obecną nic z tym zrobić nie mogę - muszę się przemęczyć :/

Co Wy na ten wózek powiecie ?
541321e64ef196060d8ef92ec4b9
Kupujesz nowy? [emoji4]

Bum ja brzuch miałam całą ciążę dość nisko więc się nie spodziewam, że mi jeszcze bardziej opadnie bo mały i tak już od 36 tc ma główke bardzo nisko. Może po prostu przywali 60 cm długości i dlatego ten tyłek jego mam pod żebrami . W końcu ja mam 176cm a D 192cm.

reklama
Bum ja brzuch miałam całą ciążę dość nisko więc się nie spodziewam, że mi jeszcze bardziej opadnie bo mały i tak już od 36 tc ma główke bardzo nisko. Może po prostu przywali 60 cm długości i dlatego ten tyłek jego mam pod żebrami . W końcu ja mam 176cm a D 192cm.
Może byc taki długi [emoji6] a powiedz kiedy masz wizytę?

Do góry