Ja ob pro confort normal ratuja mi zycie zapominam o okresieArte a ja nienawidze podpasek, najbardziej tego uczucia ze cos wycieka ze mnie[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ob pro confort normal ratuja mi zycie zapominam o okresieArte a ja nienawidze podpasek, najbardziej tego uczucia ze cos wycieka ze mnie[emoji23]
Oby jednak nie przyszła wredota [emoji48][emoji48] ale jak cos cykl z CLO bede trzymac kciuki [emoji8]Jak mi zaraz nie chluśnie to zrobie. Ale już czuje @. Boli mnie brzuch i plecy. I pewnie ta migrena to tez przepowiednia @. Wiec jak sikne to czysto formalnie. Liczę na kolejny cykl z clo [emoji12]
Jest super i ten lirene tone nude jest super[emoji5] bo kupilam na wyprobowanie i strzal w dziesiatkeRene z Rossmann Lusia polecala podklad Bourjiois [emoji5]
Ja mam 52 i 51Anula s jakie odcienie bralas? Ja patrzylam to 53 za ciemny, 51 za jasny a 52 nie wiem jaki bo nie bylo[emoji23]
Helty mix jest super 60 zeta kosztuje ja mam odcienie 51 light vanila i 52 vanila
Ja chyba już za stara na takie wynalazki, nie przemawia do mnie taka paranina ale słyszałam że kobiety sobie chwalą. Zostanę przy tamponach a przez dwa dni dodatkowo zabezpieczam się podpaską.Ja widzialam to juz zglebilam temat
Ten kubeczek też nie dla mnieJa chyba już za stara na takie wynalazki, nie przemawia do mnie taka paranina ale słyszałam że kobiety sobie chwalą. Zostanę przy tamponach a przez dwa dni dodatkowo zabezpieczam się podpaską.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom