reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula ja tak samo.
Podpasek tylko na poczatku uzywalam, jak tylko dostalam pierwszego okresu. A pozniej juz tylko tampony.
Nie wyobrazam sobie np 35 stopniowego upalu i podpaski miedzy nogami, albo zabawy na weselu z podpaska[emoji23]Podziawiam dziewczyny które lubia podpaski[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anula ja tak samo.
Podpasek tylko na poczatku uzywalam, jak tylko dostalam pierwszego okresu. A pozniej juz tylko tampony.
Nie wyobrazam sobie np 35 stopniowego upalu i podpaski miedzy nogami, albo zabawy na weselu z podpaska[emoji23]Podziawiam dziewczyny które lubia podpaski[emoji5]

Ja to najgorzej jak czuje ze leci ... nie daje rady [emoji23]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Dzol ladnie tsh zbilas[emoji5] teraz moja kolej. A jakie mialas i ile Ci zajelo zbicie?

Na poczatku lutego mialam 2,7, zalecenie -50.
W polowie marca 1,4 , zalecenie 100 ale bralam 75.
No i dzis 0,39. Gin dopiero 08.05 i nie wiem jak brac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A ja mam jak Arte i tylko podpaska:-) jak używałam tamponów to miałam wrażenie, że mi zaraz wypadnie.

Bum kawę pije raz dziennie rozpuszczalną, codziennie robię 4 rundki po schodach z drugiego piętra i powrót, seks mam prawie codziennie od 3 tygodni, sprzątam ciągle, nawet ostatnio wszystkie podłogi na kolanach umyłam...chodzę sporo...Tylko tej herbaty z liści malin nie próbowałam i wiesiołka ale na to już za późno bo trzeba z miesiąc przed terminem zacząć....już chyba zaczynam myśleć o olejku rycynowym...najwyżej biegunki stulecia dostanę...

I tak sobie sutki zmasakrowałam, że aż mi popękały i bolą strasznie:-/

A ja mam jak Arte i tylko podpaska:-) jak używałam tamponów to miałam wrażenie, że mi zaraz wypadnie.

Bum kawę pije raz dziennie rozpuszczalną, codziennie robię 4 rundki po schodach z drugiego piętra i powrót, seks mam prawie codziennie od 3 tygodni, sprzątam ciągle, nawet ostatnio wszystkie podłogi na kolanach umyłam...chodzę sporo...Tylko tej herbaty z liści malin nie próbowałam i wiesiołka ale na to już za późno bo trzeba z miesiąc przed terminem zacząć....już chyba zaczynam myśleć o olejku rycynowym...najwyżej biegunki stulecia dostanę...

A mały zechce wyjść i tak wtedy kiedy jemu będzie pasować [emoji16]. Tynkus proponuje skorzystać z ostatnich chwil dla siebie póki możesz bo potem każda chwilę będziesz poświęcać niusiowi i tak się nastaw[emoji6]. Wtedy niunius zrobi na złość i wyjdzie , coś o tym wiem

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Takie cuda robilam z młodym w ciąży i nic ! Zlapalo mnie w najmniej spodziewanym momecie [emoji6] pozostaje czekać bo w końcu wyjść musi [emoji23] wiem że to nie takie proste ale trzeba się uzbroic w cierpliwość [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Do góry