reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej słoneczka:-)

Do terminu zostały mi dwa dni a młody jak siedział tak siedzi:-( dziś miałam taki piękny sen. Śniło mi się że go urodziłam. Ważył 3679 i miał 57 cm. Był śliczny blondynek i tak pięknie cycka ssał, że szok. Żałuję, że się obudziłam. Już nie wiem jak ten poród wywołać:-( w środę wizyta...fizycznie czuję się super ale psychicznie to zaczynam świrować...

Bum czekam na zdjęcie siurka dziś:-) wszystko będzie dobrze.

Dżoł ale śliczny ten kotek i mega urósł! Trzymam kciuki za wyniki i żebyście zdążyli na owu:-)

Anula twoje przeczucia cie jeszcze nie zawiodły chyba, więc tylko czekam na piękne wieści.

Agnesis rany! Ja tu szukam foty dwóch kresek a ty piszesz, że zapomniałaś siknąć:-(

Dorcia a mąż miał gorączkę? Niestety gorączka to pogrom dla plemników:-( sam antybiotyk nie powinien bardzo zaszkodzić.

Rene czytałam artykuł o kp. Super! Kurde ja to się nie wypowiadam na te tematy, bo mam takie odczucia jakby dziewczyny myślały że one krzywdę swoim dzieciom robią bo karmią piersią i dlatego rezygnują:-/ nie ogarniam tego. Wiadomo, że nie będzie łatwo ale nie ma nic lepszego jak mleko matki...ja zrobię wszystko, żeby mi się udało.

Nati jak tam Adaś? Opowiadaj:-)

Kruczyca pisz tu częściej! Śliczną masz córeczkę i jaka już duża!

No i nie pamiętam co komu odpisać jeszcze.
Dokładnie Tynka. Jest dla mnie parę osób tam co najmniej dziwnych Ale co mnie to. Ich dzieci ich sprawa [emoji6]. A Ty kochana super ze masz siłę i wolę walki o kp .

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierdziuuu wiedzieliście, z3 jest kubek menstruacyjny? Quwa i to do koloru do wyboru [emoji33]
1493026872-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t6d [emoji272]
Właśnie o nich dyskutowałyśmy nie dawno. Może jestem zachowana ale dla mnie to jakaś abstrakcja.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie o nich dyskutowałyśmy nie dawno. Może jestem zachowana ale dla mnie to jakaś abstrakcja.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Normalnie szoku dostałam, to jakby sobie quea szklankę wsadzić i wylać [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t6d [emoji272]

Witam się po aktywnej niedzieli.

Dziś już zaliczyliam rodzinnego i mam skierowanie na tsh.

Teraz czekam na kolejną wizytę o 14:40 i usg zobaczymy co tam mam.

Tynka już niedługo będziesz miała synka w ramionach.

Dzol śliczny kotecek [emoji7]

Nuria ty wierna tamponom a ja nie wyobrażam sobie nic innego jak podpaska.
Mój ostatnio się pyta czemu nie kupuje tamponow a ja mu na to że nie lubię :-) mam strach wo i tak wycieknie i tak. Czuję się bezpieczniej :-)

Co tu jeszcze miałam napisać... No nic nie pamiętam - tarczyca się na mojej pamięci odgrywa.
My w weekend podziałalismy na luzie, rocznicowo :-)

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

reklama
Do góry