reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum ja nawet jak karmiłam piersią i dokarmiałam butelka TT, bo pokarm sie kończył, to młody nie odzwyczaił sie od ciągnięcia cyca [emoji6] dlatego bardzo ja lubie, bo nie leci z niej jak z kranu tylko dziecko musi ssać [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny moja sasiadka wystawila 2 bujaczki za grosze bo po 20 zl za sztukę. W stanie bardzo dobrym. Chyba kupię[emoji23] sama nie wiem[emoji23]
1492542062-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria a pewnie ze bierz! Ja bym tak zrobiła:-)

Bum no dobrze go karmie to siedzi grzecznie:-) byleby się uwinął do 30 kwietnia bo wywoływania porodu to się strasznie boję. Prawie tak samo jak cięcia. Zakupy super:-) ja ciągle coś dokupuje he he.

Melduje się po świętach.
Nessi gratuluje córeczki :) i cieszę się że wszystko jest ok

Dzisiaj przyjełam 1 prawidłową dawkę zastrzyku, za tydzień w poniedziałek mam pierwsze usg - monitoring - to będzie 11dc. i dodatkowo ide po skierowanie na pobranie krwi do rodzinnego, zobaczymy czy mi TSH spadło i czy mi zwiększy dawkę.

@ Pomału odpuszcza - już tylko plamię wiec pewnie jutro zaczynamy staranka. A w sobotę mamy 1 ROCZNICE :) już mam 2 fajne łaszki na tą uroczystość tylko jeszcze się zastanawiam która wybrać... :D
A w niedziele mąż w prezencie zabiera mnie do ogrodów tulipanowych pod Amsterdamem :) liczę na piękne widoki.

życzę Wam miłej nocki - ja lecę do pracy :(

reklama
Do góry