reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja już po wizycie, zdjęć nie wklejam bo mam zdjęcie szyjki, aniołka i coś co przypomina dzidziusia ale nawet nie wiem która część ciała. Córka pozostaje córką .. wszystko OK, waży 329 g. :)
Fantastyczne wieści! Cieszę się jedz,leż i pachnij [emoji8]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja już po wizycie, zdjęć nie wklejam bo mam zdjęcie szyjki, aniołka i coś co przypomina dzidziusia ale nawet nie wiem która część ciała. Córka pozostaje córką .. wszystko OK, waży 329 g. :)

No i super [emoji8]
Bum ja czekam na kolejny cykl żeby zrobic wyniki żeby mieć z czym isc do gina. I chyba ruszę z clo, ale jeszcze sie zastanawiam. Moj łyka witaminki póki co. Ostatnio z głowa trochę lepiej, bo mama przyjechała to i nie mam czasu myślec za wiele [emoji12]

Nadrobilam was. Mnie wysypalo teraz po @ okropnie powoli znikaja jajniki bola usg w piatek popoludniu 10 dc bo ostatnio owulke mialam w 12 dc

Nessi aaaa bardzo się cieszę ! [emoji171] niech rośnie malutka [emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t0d [emoji272]

Nuria bojouris lekko kryje troszke rozswietla, mebeline mam od kilku lat ladnie kryje nie robia efektu maski ponoc krem cc z bell jest fajny tez go kupie

1492533225-aaaaaa.jpeg
pol metra sniegu w dobe tyle juz jest
Woww [emoji33]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

No w koncu napisalas
To fajnie, ze wszystko dobrze. Ciesze sie no i juz zrobila sie.duza corunia [emoji106][emoji106][emoji106]

A u Tynki.co tam ?? Jakies.newsy ?

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Do góry