D
Deleted member 169981
Gość
Stokrotenka jak to na czerwiec? Ale Ty chcesz na szpital isc czy do zwyklego gina?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie mogę pójść prywatnie inaczej bym się nie patyczkowalaWitam się po świętach
Dorcia zdrówka dla Młodego
Nessi trzymam kciuki za wizytę [emoji110][emoji110]
A rwy współczuje [emoji17]
Bum szybko zleci do wizyty [emoji110][emoji110]
Co komu jeszcze miałam....?
Stokrotenka ja bym poszła prywatnie
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Nieee juz nie. Ale chciałam wiedzieć jak mam liczyć cykl.To jesli nadal krwawisz to oddzwon i powiedz, ze to pilne
Po co masz sie denerwowac
Po prostu nie chce płacić za wizyty, a to i wizyta i od razu usg. Staram się chodzić w ramach NFZ, bo po prostu nie mam aż takiego budżetu by mieć takie wydatki.A czemu nie mozesz isc prywatnie?
Albo pojedz na ip powiedz o co chodzi moze Ci pomoga
A w którym dc dostałaś krwawienia?Niestety nie mogę pójść prywatnie inaczej bym się nie patyczkowala
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
18 dc. Niestety nie.A w którym dc dostałaś krwawienia?
A nie zaczęłaś łykać jakiś suplementów?
Jakieś leki nowe czy coś?
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Nie wydaje mi się żeby ibuprom miał wpływ na moment krwawienia.18 dc. Niestety nie.
Ewentualnie mógłby być jak juz wspominałam wpływ ibupromu bo nie biorę tabletek przeciwbólowych a ze względu na usuwanego zęba niestety się wspomoglam
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka