reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Tynkus w krzakach siedzę... @dała mi popalić, zwijałam się z bólu w weekend. W ciągu dnia nocne podpaski długie musiałam nosić. Była konkretna, teraz słabnie. Wczoraj zaczęłam zastrzyk ale zabrało nam na całą dawkę... Dziś już w ogóle nie mamy. Byliśmy w aptece szpitalnej ale tego leku nie mieli a moja apteka w klinice dziś nie czynna...dopiero jutro pojedziemy po zastrzyki i mąż mi zrobi ale już spisuje na straty ten cykl. Jakoś nie mam wiary w to wszystko. Także tyle u mnie. Wolę siedzieć w krzakach bo rozmowy o ciąży i ubrankach trochę mnie dołujaHej słoneczka:-)
Jak tam święta?
Ja wczoraj byłam u rodziców i teściów. Najadłam się za wszystkie czasy i mogę jechać już rodzić, tyle że młodemu się wcale nie śpieszy. Spałam dziś jak zabita:-)
Bum widziałam na fejsie profil tego sklepu. Super te ubranka mają! Wybrałam siebie 3 komplety i muszę jutro do nich napisać czy będą je mieli, to też zamówię:-)
Nessi sama słodycz takie ubranka malutkie prawda? Sporo ci ich zostało po synku, wyglądają jak nowe!
Carmen domyślam się jaki będzie szał jak zaczniesz szykować wyprawkę:-) fakt kasy idzie sporo ale takiej przyjemności to mi nawet jedzenie nie daje ha ha ha.
Nuria a siknij sobie, co będziesz sobie i nam żałować:-) może jakiś kurczaczek wielkanocny tam rośnie!
Arte, Lusia jak tam? Pisać dziewczynki:-)
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
92Tynka92
Arte nie trać nadziei. Przykro mi, że musisz przez to przechodzić:-(
To, że jeden dzień będziesz bez zastrzyku nie przekreśla cyklu. Ładne jajko na pewno zdąży urosnąć! To był dopiero twój pierwszy cykl z owu. Pewnie, że byłoby cudownie gdyby się udało, ale teraz twoje szanse na ciążę są coraz większe, jak już wiadomo co zrobić, żeby wywołać owu. Przytulam niunia:-* każda z nas tu zna to uczucie, bo żadnej nie było łatwo...
To, że jeden dzień będziesz bez zastrzyku nie przekreśla cyklu. Ładne jajko na pewno zdąży urosnąć! To był dopiero twój pierwszy cykl z owu. Pewnie, że byłoby cudownie gdyby się udało, ale teraz twoje szanse na ciążę są coraz większe, jak już wiadomo co zrobić, żeby wywołać owu. Przytulam niunia:-* każda z nas tu zna to uczucie, bo żadnej nie było łatwo...
D
Deleted member 169981
Gość
Nessi na którą jutro wizyta? [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 15t6d [emoji272]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
DorciaMamaOlka
Dziewczyny padam na ryj...Olek nie reaguje chyba na antybiotyk bo poprawy zero,od piątku nic nie je,dzięki Bogu pije dużo...gorączka co dwie-trzy godziny .... Jutro muszę znowu do lekarza,bo tak być nie może,w dodatku mój chłop leży z gorączką i zawalonym gardłem zajebiscie...będę musiała wziąć chyba opiekę bo co zrobi chory facet z chorym dzieckiem...wywala mnie z roboty...ledwo co wróciłam
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Do jakiego lekarza z Młodym chodzisz?Dziewczyny padam na ryj...Olek nie reaguje chyba na antybiotyk bo poprawy zero,od piątku nic nie je,dzięki Bogu pije dużo...gorączka co dwie-trzy godziny .... Jutro muszę znowu do lekarza,bo tak być nie może,w dodatku mój chłop leży z gorączką i zawalonym gardłem zajebiscie...będę musiała wziąć chyba opiekę bo co zrobi chory facet z chorym dzieckiem...wywala mnie z roboty...ledwo co wróciłam
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Stokrotenka23
Dorcia [emoji9][emoji17]
Do dziewczyn które są w krzakach to mi osobiście pomaga to udzielanie się tu. Właśnie dlatego szukałam miejsca, forum, wątku bym mogła się komuś wyzalic i zaczerpnąć porad.
Ja wróciłam od teściowej. Eh jesteśmy ponad 6 lat a nadal czuje się tam obco. Ze swoją rodziną jestem odgrodzona to chciałabym żyć lepiej z nimi, ale chyba do tego nie dojdzie :/ zresztą na sile nie będę się pchać tam gdzie mnie nie chcą. Wczoraj byłam strasznie roztrzesiona świętami i moim rodzinnym dysfunkcyjnym domem [emoji20] nie mogę się z tym strasznie pogodzić i ciągle płacze nad rozlanym mlekiem.
Jutro szykuje się z gorszych dni w pracy [emoji17] nienawidzę jej [emoji17]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Do dziewczyn które są w krzakach to mi osobiście pomaga to udzielanie się tu. Właśnie dlatego szukałam miejsca, forum, wątku bym mogła się komuś wyzalic i zaczerpnąć porad.
Ja wróciłam od teściowej. Eh jesteśmy ponad 6 lat a nadal czuje się tam obco. Ze swoją rodziną jestem odgrodzona to chciałabym żyć lepiej z nimi, ale chyba do tego nie dojdzie :/ zresztą na sile nie będę się pchać tam gdzie mnie nie chcą. Wczoraj byłam strasznie roztrzesiona świętami i moim rodzinnym dysfunkcyjnym domem [emoji20] nie mogę się z tym strasznie pogodzić i ciągle płacze nad rozlanym mlekiem.
Jutro szykuje się z gorszych dni w pracy [emoji17] nienawidzę jej [emoji17]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
reklama
NeSSi
Moderatorka
Teściowa nie może pomóc ? Zdrówka dla WasDziewczyny padam na ryj...Olek nie reaguje chyba na antybiotyk bo poprawy zero,od piątku nic nie je,dzięki Bogu pije dużo...gorączka co dwie-trzy godziny .... Jutro muszę znowu do lekarza,bo tak być nie może,w dodatku mój chłop leży z gorączką i zawalonym gardłem zajebiscie...będę musiała wziąć chyba opiekę bo co zrobi chory facet z chorym dzieckiem...wywala mnie z roboty...ledwo co wróciłam
Dopiero 15:15 :/Nessi na którą jutro wizyta? [emoji4]
Nie mogę spać
Mała mnie okopuje, rwa kulszowa dobija, no i ten cholernie wilczy apetyt ,,, zeżarłam 2 baranki z cukru :/