reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
U mnie też dziad jeszcze luksusów zapragnie ...
Wiedział ile lat się staraliśmy, ile przeszliśmy by dojść do tego etapu ..
Myślicie, że obrażenie się i zrobienie awantury w sytuacji kiedy mąż informuje kolegę, że będzie miał córkę i słyszy od kolegi ''będziesz miał dziurawca'' (określenie na dziewczynkę) to jest powód do zdenerwowania zwłaszcza, że mój imbecyl się z tego śmieje ?
Tak się wkurwiłam, że go zwyzywałam i powiedziałam, że jak go tak śmieszy te przyjacielskie obwieszczenie to znaczy, że zarówno żona jak i matka to dziurawce i nie ma poszanowania do kobiety.
Wydarłam się, czy na moje drugie martwe dziecko też ma jakieś zabawne z przyjacielem określenie ...
Mój debil ma 37 lat ale w życiu nie podejrzewałam, że jest taki durny ...
Dodałam, że sam też ma dziurę w dupie więc kolega może skorzystać i przetestować.
Noż ...
A kolega to już zupełnie imbecyl skończony ..parę lat temu uważał, że w USA płynie rzeka coca coli ...dacie wiarę, że są takie tłuki na świecie ?
Właśnie najdziwniejsze jest to ze chciał tego co Ty, starał się. . A teraz to ?! Ale ja słyszałam że faceci opuszczają trochę starania jak jest jego kobieta w ciąży [emoji20]

No głowa to mi pęka dzisiaj , tak mi ciśnienie podniósł...

Nessi buraki jedne , co do mojego to on sie bardziej starał przy staraniach niz teraz...

Zawsze odpuszalam i pierwsza sie odezwalam do niego, dopoki nie przeprosi za to jaki jest obojętny to będzie miał wojnę , obiadki sam sobie będzie gotował , prał i wszystko , nie popuszcze bo widział sam , ze od wczoraj sie zle czuje...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t2d [emoji272]

I dobrze.. nie odpuszczaj. Teraz Ty potrzebujesz opieki [emoji9] Ty dbasz 24/7 o dzidzie a on niech o was zadba !

Mojemu chyba tez się dziś oberwie. Wywoła to nieposcielone łóżko bo wir ze tego nie lubię. Zobaczymy co zastane w mieszkaniu.

Zdjeli mi szwy z dziąsła. Od poniedziałku siłownia [emoji7]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

1491480530-aaaaaa.jpeg
NeSSi dawaj cebularo do mnie :) porcja wystarczy? Mam jeszcze jajko sadzone na boczku :D do tego ziemniaczki z koperem i mizeria :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem co bym miała później z brzuchem po takiej dawce ciebulki :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Moj tez mnie dzis wkurwil [emoji52] faceci. Szkoda slow. W domu tez sie słowem nie odezwę póki on nie zacznie mowić ludzkim głosem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry