reklama
NeSSi
Moderatorka
NeSSi dawaj cebularo do mnie porcja wystarczy? Mam jeszcze jajko sadzone na boczku do tego ziemniaczki z koperem i mizeria
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Lecę miłości moja !!!! Przez żołądek do serca !!!
Ja sie dzisiaj poklocilam z P i przegielam , jak on wróci dzisiaj do domu to będzie cud , jest mi okropnie , siedze i wyje
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t2d [emoji272]
No to witam w klubie ... dzisiaj mnie chyba całe osiedle słyszało jak dziada klęłam na wszystkie strony świata. I dobrze mu tak.
Nie kłóciliśmy się chyba ze 3 lata ... to teraz poszło jak z atomówki.
Witajcie dziewczęta
Staram się Was podczytywać
Ale pisać nie bardzo mam wenę i o czym [emoji52]
Arte trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Luska za Ciebie też
Wonderful jak u Ciebie sytuacja?
Bum facetom trzeba czasem wygarnąć jak krowie na rowie bo niestety delikatne sugestie nie dziaĺają
Strzelił focha bo tak łatwiej i mozna w ten sposób odwrócić choć troche kota ogonem
Przeciez oni nigdy nie są winni
To nasza wina przecież bo my takie zołzy jesteśmy
A jesteśmy zołzy, oooo
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Staram się Was podczytywać
Ale pisać nie bardzo mam wenę i o czym [emoji52]
Arte trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Luska za Ciebie też
Wonderful jak u Ciebie sytuacja?
Bum facetom trzeba czasem wygarnąć jak krowie na rowie bo niestety delikatne sugestie nie dziaĺają
Strzelił focha bo tak łatwiej i mozna w ten sposób odwrócić choć troche kota ogonem
Przeciez oni nigdy nie są winni
To nasza wina przecież bo my takie zołzy jesteśmy
A jesteśmy zołzy, oooo
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Ostatnia edycja:
No głowa to mi pęka dzisiaj , tak mi ciśnienie podniósł...
Nessi buraki jedne , co do mojego to on sie bardziej starał przy staraniach niz teraz...
Zawsze odpuszalam i pierwsza sie odezwalam do niego, dopoki nie przeprosi za to jaki jest obojętny to będzie miał wojnę , obiadki sam sobie będzie gotował , prał i wszystko , nie popuszcze bo widział sam , ze od wczoraj sie zle czuje...
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Nessi buraki jedne , co do mojego to on sie bardziej starał przy staraniach niz teraz...
Zawsze odpuszalam i pierwsza sie odezwalam do niego, dopoki nie przeprosi za to jaki jest obojętny to będzie miał wojnę , obiadki sam sobie będzie gotował , prał i wszystko , nie popuszcze bo widział sam , ze od wczoraj sie zle czuje...
NeSSi
Moderatorka
U mnie też dziad jeszcze luksusów zapragnie ...No głowa to mi pęka dzisiaj , tak mi ciśnienie podniósł...
Wiedział ile lat się staraliśmy, ile przeszliśmy by dojść do tego etapu ..
Myślicie, że obrażenie się i zrobienie awantury w sytuacji kiedy mąż informuje kolegę, że będzie miał córkę i słyszy od kolegi ''będziesz miał dziurawca'' (określenie na dziewczynkę) to jest powód do zdenerwowania zwłaszcza, że mój imbecyl się z tego śmieje ?
Tak się wkurwiłam, że go zwyzywałam i powiedziałam, że jak go tak śmieszy te przyjacielskie obwieszczenie to znaczy, że zarówno żona jak i matka to dziurawce i nie ma poszanowania do kobiety.
Wydarłam się, czy na moje drugie martwe dziecko też ma jakieś zabawne z przyjacielem określenie ...
Mój debil ma 37 lat ale w życiu nie podejrzewałam, że jest taki durny ...
Dodałam, że sam też ma dziurę w dupie więc kolega może skorzystać i przetestować.
Noż ...
A kolega to już zupełnie imbecyl skończony ..parę lat temu uważał, że w USA płynie rzeka coca coli ...dacie wiarę, że są takie tłuki na świecie ?
Ja pierdziele skąd sie takie typy biorą , masakra... No twój mógł jakos inaczej zareagować , no ale to facet bezmozgowie totalne....U mnie też dziad jeszcze luksusów zapragnie ...
Myślicie, że obrażenie się i zrobienie awantury w sytuacji kiedy mąż informuje kolegę, że będzie miał córkę i słyszy od kolegi ''będziesz miał dziurawca'' (określenie na dziewczynkę) to jest powód do zdenerwowania zwłaszcza, że mój imbecyl się z tego śmieje ?
Tak się wkurwiłam, że go zwyzywałam i powiedziałam, że jak go tak śmieszy te przyjacielskie obwieszczenie to znaczy, że zarówno żona jak i matka to dziurawce i nie ma poszanowania do kobiety.
Wydarłam się, czy na moje drugie martwe dziecko też ma jakieś zabawne z przyjacielem określenie ...
Dodałam, że sam też ma dziurę w dupie więc kolega może skorzystać i przetestować.
Noż ...
A kolega to już zupełnie imbecyl skończony ..parę lat temu uważał, że w USA płynie rzeka coca coli ...dacie wiarę, że są takie tłuki na świecie ?
D
Deleted member 169981
Gość
Nessi widzę ze Twoj ma tak samo durnych kolegow jak i moj[emoji52] tylko powybijac takich[emoji106]
Bardzo dobrze ze zrobilas swojemu awanture, tez bym sie wydarla
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
Kolega jest piłkarzem...więc wiesz ...Nessi widzę ze Twoj ma tak samo durnych kolegow jak i moj[emoji52] tylko powybijac takich[emoji106]
Dziewczyna w domu, a w mieście panienki podzielone na dni tygodnia.
D
Deleted member 169981
Gość
Nessi moj jest bylym pilkarzem, i tez ma kolegow z tej "branży" wiec wiem jaki to typ. Jeden glupszy od drugiego. Mysla ze sa panami tego swiata taaa
reklama
Carmen24l
Fanka BB :)
Ja bym z.domu wypedzilaU mnie też dziad jeszcze luksusów zapragnie ...
Noż ...
Szok, jak tak mozna.male "niewinne" dziecko nazwac. [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] to.ci skurw......[emoji34]
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk