reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
1491480530-aaaaaa.jpeg
NeSSi dawaj cebularo do mnie :) porcja wystarczy? Mam jeszcze jajko sadzone na boczku :D do tego ziemniaczki z koperem i mizeria :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Lecę miłości moja !!!! Przez żołądek do serca !!! :D
Ja sie dzisiaj poklocilam z P i przegielam , jak on wróci dzisiaj do domu to będzie cud , jest mi okropnie , siedze i wyje

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t2d [emoji272]

No to witam w klubie ... dzisiaj mnie chyba całe osiedle słyszało jak dziada klęłam na wszystkie strony świata. I dobrze mu tak.
Nie kłóciliśmy się chyba ze 3 lata ... to teraz poszło jak z atomówki.

Witajcie dziewczęta

Staram się Was podczytywać
Ale pisać nie bardzo mam wenę i o czym [emoji52]

Arte trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Luska za Ciebie też
Wonderful jak u Ciebie sytuacja?

Bum facetom trzeba czasem wygarnąć jak krowie na rowie bo niestety delikatne sugestie nie dziaĺają
Strzelił focha bo tak łatwiej i mozna w ten sposób odwrócić choć troche kota ogonem
Przeciez oni nigdy nie są winni
To nasza wina przecież bo my takie zołzy jesteśmy

A jesteśmy zołzy, oooo

1491493085-aaaaaa.jpeg

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ostatnia edycja:
No głowa to mi pęka dzisiaj , tak mi ciśnienie podniósł...

Nessi buraki jedne , co do mojego to on sie bardziej starał przy staraniach niz teraz...

Zawsze odpuszalam i pierwsza sie odezwalam do niego, dopoki nie przeprosi za to jaki jest obojętny to będzie miał wojnę , obiadki sam sobie będzie gotował , prał i wszystko , nie popuszcze bo widział sam , ze od wczoraj sie zle czuje...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

No głowa to mi pęka dzisiaj , tak mi ciśnienie podniósł...

Nessi buraki jedne , co do mojego to on sie bardziej starał przy staraniach niz teraz...

Zawsze odpuszalam i pierwsza sie odezwalam do niego, dopoki nie przeprosi za to jaki jest obojętny to będzie miał wojnę , obiadki sam sobie będzie gotował , prał i wszystko , nie popuszcze bo widział sam , ze od wczoraj sie zle czuje...

U mnie też dziad jeszcze luksusów zapragnie ...
Wiedział ile lat się staraliśmy, ile przeszliśmy by dojść do tego etapu ..
Myślicie, że obrażenie się i zrobienie awantury w sytuacji kiedy mąż informuje kolegę, że będzie miał córkę i słyszy od kolegi ''będziesz miał dziurawca'' (określenie na dziewczynkę) to jest powód do zdenerwowania zwłaszcza, że mój imbecyl się z tego śmieje ?
Tak się wkurwiłam, że go zwyzywałam i powiedziałam, że jak go tak śmieszy te przyjacielskie obwieszczenie to znaczy, że zarówno żona jak i matka to dziurawce i nie ma poszanowania do kobiety.
Wydarłam się, czy na moje drugie martwe dziecko też ma jakieś zabawne z przyjacielem określenie ...
Mój debil ma 37 lat ale w życiu nie podejrzewałam, że jest taki durny ...
Dodałam, że sam też ma dziurę w dupie więc kolega może skorzystać i przetestować.
Noż ...
A kolega to już zupełnie imbecyl skończony ..parę lat temu uważał, że w USA płynie rzeka coca coli ...dacie wiarę, że są takie tłuki na świecie ?

Myślicie, że obrażenie się i zrobienie awantury w sytuacji kiedy mąż informuje kolegę, że będzie miał córkę i słyszy od kolegi ''będziesz miał dziurawca'' (określenie na dziewczynkę) to jest powód do zdenerwowania zwłaszcza, że mój imbecyl się z tego śmieje ?
Tak się wkurwiłam, że go zwyzywałam i powiedziałam, że jak go tak śmieszy te przyjacielskie obwieszczenie to znaczy, że zarówno żona jak i matka to dziurawce i nie ma poszanowania do kobiety.
Wydarłam się, czy na moje drugie martwe dziecko też ma jakieś zabawne z przyjacielem określenie ...
Dodałam, że sam też ma dziurę w dupie więc kolega może skorzystać i przetestować.
Noż ...
A kolega to już zupełnie imbecyl skończony ..parę lat temu uważał, że w USA płynie rzeka coca coli ...dacie wiarę, że są takie tłuki na świecie ?
Ja pierdziele skąd sie takie typy biorą , masakra... No twój mógł jakos inaczej zareagować , no ale to facet bezmozgowie totalne....

Nessi widzę ze Twoj ma tak samo durnych kolegow jak i moj[emoji52] tylko powybijac takich[emoji106]
Bardzo dobrze ze zrobilas swojemu awanture, tez bym sie wydarla

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi moj jest bylym pilkarzem, i tez ma kolegow z tej "branży" wiec wiem jaki to typ. Jeden glupszy od drugiego. Mysla ze sa panami tego swiata taaa

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Noż ...
Ja bym z.domu wypedzila

Szok, jak tak mozna.male "niewinne" dziecko nazwac. [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] to.ci skurw......[emoji34]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Do góry