NeSSi
Moderatorka
Ponoć ma jeszcze jakiś paseczek pod cycem wiązany na kokardkęObyś wygrała fajny krój
Ustawię 60 to nie przebiją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponoć ma jeszcze jakiś paseczek pod cycem wiązany na kokardkęObyś wygrała fajny krój
Fajnie wygodne butki i biżuteria i gotowa kreacjaPonoć ma jeszcze jakiś paseczek pod cycem wiązany na kokardkę
Ustawię 60 to nie przebiją
Buty mam, tylko nie wiem czy będą pasować i czy dam radę w nich chodzić z brzuchem - nowe od roku w szafce leżą bo nie umiem na obcasie chodzićFajnie wygodne butki i biżuteria i gotowa kreacja
Buty pasują idealnie o ile dasz rade zalożyć. sukieneczka też fajna pewnie , że nie ma co wydawać kasy na ciążowe bo póxniej będą tylko w szafie lażały.Buty mam, tylko nie wiem czy będą pasować i czy dam radę w nich chodzić z brzuchem - nowe od roku w szafce leżą bo nie umiem na obcasie chodzić
Zobacz załącznik 801576
A i dzisiaj kupiłam rozmiar 40! Sukienkę w szmateksie za 6 zł Nie mam co szaleć i wydawać na ciążowe bo mi długo nie posłużą Tylko jej chyba kołnierzyk opierdzielę
Zobacz załącznik 801577
Piękna myślałam , że to twój brzucholU mnie nie pada, pogoda piękna
Co myślicie o takiej sukience na ślub w czerwcu ?
W czerwcu taki już będziePiękna myślałam , że to twój brzuchol