reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam sie leniwie z rana
Jak pojade do stolicy w maju to sobie wezme cyfrowy polsat i dekoder przewioze w walizce. [emoji4][emoji4] na razie nie moge bo nie mam dowodu. Dopiero w maju odbiore.
Juz mam dosc wloskiej telewizji.
Nasza to jednak nasza [emoji1]
A powiedZcie, jak to sie płaci? Na poczcie ?

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Witam sie leniwie z rana
Jak pojade do stolicy w maju to sobie wezme cyfrowy polsat i dekoder przewioze w walizce. [emoji4][emoji4] na razie nie moge bo nie mam dowodu. Dopiero w maju odbiore.
Juz mam dosc wloskiej telewizji.
Nasza to jednak nasza [emoji1]
A powiedZcie, jak to sie płaci? Na poczcie ?

U mnie ojciec normalnie płaci przelewem przez internet. Nawet listów nie dostaje. Tylko chyba powiadomienie na maila

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Dzień dobry Kochane, ja wcinam śniadanie i sterta prania na mnie czeka :) Słońca brak jak na razie. Mój w pracy, więc pewnie włączę serial i będę składała i prasowała. :)

U mnie ojciec normalnie płaci przelewem przez internet. Nawet listów nie dostaje. Tylko chyba powiadomienie na maila

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
A jest jakis inny sposób oprocz przelewu ???

Nie wiem.na poczcie czy jak.? [emoji1]

Hejka:-)
U mnie od rana piękne słońce. Lecę zaraz do sklepu, muszę coś na obiad wyczarować a nie mam pomysłu narazie...Potem pranie mnie czeka ale już ostatnie na szczęście.

Wonder powtarzałaś test?

Wczoraj byłam u koleżanek z pracy i załapałam się na usg nawet. Troszkę się martwię bo maly jest naprawdę mały...od 33 tygodnia prawie nie urósł, łożysko jest dość stare no i wód jest mało. Dziś zaczęłam 38 tydzień...młody waży mniej więcej 2800...chciałabym żeby się urodził bo chyba lepiej mu będzie po drugiej stronie brzucha. Niby mam się nie sugerować usg bo jest bardzo nisko i ciężko go zmierzyć no ale jednak wzięłam to sobie do serca. Najważniejsze żeby był zdrowy i tego się trzymam. Ciekawe czy urodze do Wielkanocy.

Tynkus bedzie dobrze, zobaczysz

Zanim sie urodzi, zawsze cos cialka nabierze. A zreszta nawet jakby byl malusi.to szybciutko po narodzinach nadrobi twoim mleczkiem [emoji106][emoji4][emoji4]

Aha to jak mozna na poczcie to spoko Majka [emoji14]

reklama
Hejka:-)
U mnie od rana piękne słońce. Lecę zaraz do sklepu, muszę coś na obiad wyczarować a nie mam pomysłu narazie...Potem pranie mnie czeka ale już ostatnie na szczęście.

Wonder powtarzałaś test?

Wczoraj byłam u koleżanek z pracy i załapałam się na usg nawet. Troszkę się martwię bo maly jest naprawdę mały...od 33 tygodnia prawie nie urósł, łożysko jest dość stare no i wód jest mało. Dziś zaczęłam 38 tydzień...młody waży mniej więcej 2800...chciałabym żeby się urodził bo chyba lepiej mu będzie po drugiej stronie brzucha. Niby mam się nie sugerować usg bo jest bardzo nisko i ciężko go zmierzyć no ale jednak wzięłam to sobie do serca. Najważniejsze żeby był zdrowy i tego się trzymam. Ciekawe czy urodze do Wielkanocy.
Nie nie powtarzałam Kochanie, za pare dni jak nie przyjdzie.
Nie denerwuj się na pe3wwno wszystko jest dobrze, już bliżej końca :)

Do góry