reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lusia trzeba wierzyc , ze będzie dobrze .

Dzol teraz na pewno leki pomogą ! [emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]

Dzoł jesli ma Ci to pomoc to sie wyplacz. A pozniej zacisnij piesci i walcz jak kazda z Nas:*

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Luska mam nadzieję że babcie szybko postawią na nogi, daj znać.
Dżoł biednemu zawsze wiatr w oczy ale w końcu karta musi się odwrócić.

Wie któraś z was o co dokładnie chodzi z tymi kartami w biedronce? No bo ja wydałam 28zł na same warzywa i owoce i dałam kartę a dostałam tylko dwa zestawy.... Coś mi tu śmierdzi.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka właśnie tez to zauwazylam , ze to jakieś dziwne [emoji52] no ja tez czasem powinnam dostać z 4 a dostaje 2.

A wiecie jak długo się czeka na rozpatrzenie reklamacji 14dni?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Dzoł mam nadzieję,że wszystko się zmieni w krótszym czasie niż myślisz :) Dziewczyny ja czuję jakaś cholerna nie moc :( wszystko mam w (__(__) co ma być to będzie...cholera wie kiedy i czy już była owulacja...jutro już nie biorę donga żeby nie przesadzić :) idę spać :) spijcie dobrze :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka- słodkie kociaki :-)

Nuria- ale masz zachcianki

Arte- biedny brzuszek , ale bądź dzielna

Dżoł - i do Ciebie się los uśmiechnie zobaczysz , wierze w to

Ja po wizycie , dostałam skierowanie do szpitala , pojechałam a tam Adaś 3800g i według usg 39tc 5 D , parametry oki , ktg nic , rozwarcie na 0,5 cm, mówi do mnie ze za wcześnie na indukcję , ale mogą mnie zostawić na obserwacji bo mam mało wód .... ja oczywiscie się nie zgodziłam bo skoro wszystko oki i nie bedą wywoływać to wole leżeć w domu i pic dużo wody , mam przyjechać na kolejne ktg w piątek i sprawdzić wody

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia dużo osób nawet przez cały cykl donga bierze, wiec na pewno nie przesadzisz [emoji4]

Nuria jaki ty ten test robilas?

Nati kuzde duży chłopak, to czemu Ci żelu albo oxy nie dali , szkoda nooo.. Pobiegaj po schodach, chociaż u mnie się to nie sprawdziło [emoji38] drażnij sutki, duzooo seksiorka , masuj brzuh to tez ponoć wywołuje porod bo mi w szpitalu zabraniali [emoji9]

dziewczyny nie wyrabiam żeby Was na bieżąco czytać...wystarczy e nie mam mnie przez 2 dni a tu tyle naprodukowane....
Ja dzisiaj robiłam kolejną betę i wydaje mi się, że 2x większa co o tym myślicie?
11.03 - 67 mlU/ml
13.03 - 175 mlU.ml
21.03 - 5650 mlU/ml
wszystkie z tego samego laboratorium w podobnych godzinach robione. Wyszło mi też, że mam toxoplazmoze ale z tego co czytałam na necie to wg moich wyników zaraziłam się dawno i nie ma niebezpieczeństwa....

reklama
Bum- właśnie nie mogę nic fizycznego , bo za mało wód płodowych , a najlepsze ze nie z tego powodu miałam skierowanie , tak teraz mam leżeć i się nawadniać , jak w piątek dalej będzie tak mało wód to raczej zostanę na patologi do wywołania

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry