reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lusia trzeba wierzyc , ze będzie dobrze .

Dzol teraz na pewno leki pomogą ! [emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]

Dzoł jesli ma Ci to pomoc to sie wyplacz. A pozniej zacisnij piesci i walcz jak kazda z Nas:*

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Luska mam nadzieję że babcie szybko postawią na nogi, daj znać.
Dżoł biednemu zawsze wiatr w oczy ale w końcu karta musi się odwrócić.

Wie któraś z was o co dokładnie chodzi z tymi kartami w biedronce? No bo ja wydałam 28zł na same warzywa i owoce i dałam kartę a dostałam tylko dwa zestawy.... Coś mi tu śmierdzi.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka właśnie tez to zauwazylam , ze to jakieś dziwne [emoji52] no ja tez czasem powinnam dostać z 4 a dostaje 2.

A wiecie jak długo się czeka na rozpatrzenie reklamacji 14dni?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Dzoł mam nadzieję,że wszystko się zmieni w krótszym czasie niż myślisz :) Dziewczyny ja czuję jakaś cholerna nie moc :( wszystko mam w (__(__) co ma być to będzie...cholera wie kiedy i czy już była owulacja...jutro już nie biorę donga żeby nie przesadzić :) idę spać :) spijcie dobrze :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka- słodkie kociaki :-)

Nuria- ale masz zachcianki

Arte- biedny brzuszek , ale bądź dzielna

Dżoł - i do Ciebie się los uśmiechnie zobaczysz , wierze w to

Ja po wizycie , dostałam skierowanie do szpitala , pojechałam a tam Adaś 3800g i według usg 39tc 5 D , parametry oki , ktg nic , rozwarcie na 0,5 cm, mówi do mnie ze za wcześnie na indukcję , ale mogą mnie zostawić na obserwacji bo mam mało wód .... ja oczywiscie się nie zgodziłam bo skoro wszystko oki i nie bedą wywoływać to wole leżeć w domu i pic dużo wody , mam przyjechać na kolejne ktg w piątek i sprawdzić wody

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia dużo osób nawet przez cały cykl donga bierze, wiec na pewno nie przesadzisz [emoji4]

Nuria jaki ty ten test robilas?

Nati kuzde duży chłopak, to czemu Ci żelu albo oxy nie dali , szkoda nooo.. Pobiegaj po schodach, chociaż u mnie się to nie sprawdziło [emoji38] drażnij sutki, duzooo seksiorka , masuj brzuh to tez ponoć wywołuje porod bo mi w szpitalu zabraniali [emoji9]

dziewczyny nie wyrabiam żeby Was na bieżąco czytać...wystarczy e nie mam mnie przez 2 dni a tu tyle naprodukowane....
Ja dzisiaj robiłam kolejną betę i wydaje mi się, że 2x większa co o tym myślicie?
11.03 - 67 mlU/ml
13.03 - 175 mlU.ml
21.03 - 5650 mlU/ml
wszystkie z tego samego laboratorium w podobnych godzinach robione. Wyszło mi też, że mam toxoplazmoze ale z tego co czytałam na necie to wg moich wyników zaraziłam się dawno i nie ma niebezpieczeństwa....

reklama
Bum- właśnie nie mogę nic fizycznego , bo za mało wód płodowych , a najlepsze ze nie z tego powodu miałam skierowanie , tak teraz mam leżeć i się nawadniać , jak w piątek dalej będzie tak mało wód to raczej zostanę na patologi do wywołania

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry