Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dr hause[emoji5]Dziewczyny oglądacie cos ciekawego w tv?
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]
Bedzie dobrzeWitam się.
Dziś źle zniosłam zastrzyk czułam rozpieranie, piekło i szczypało...chyba już za dużo na mój biedny brzuszek
Dziś tydzień jak je biorę. Mam nadzieje że w czwartek ostatni, a potem już ovitrelle
Nie wiem jak nam pójda starania - ostatnio jakoś daleko nam do przytulanek :/
Nie żebyśmy się kłócili, bo my nawet jak się kłócimy to na 10 min. Czasem nie ma nastronu i oboje zasypiamy. W przyszłym tyg nocki zaczynamy, mam nadzieje że damy rade
Biedronka piękne! A jakie wygodne miejsce sobie znalazły skubance Szajba jakie imię
Mmmm kapucha moze byc [emoji23][emoji23]Ostatnia porcja mojej kapusty, tym razem z ketchupem jaka pycha[emoji7][emoji7][emoji7]
Juz mojemu mowilam aby mi kupil jak bedzie z pracy wracal[emoji106]
Calkiem ocipiałam dzisiaj[emoji23]
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Rozjeba£as system kobieto [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]Nuria ja też mogę jeść kapustę kiszone garściami ale na pewno nie z ketchupem! Szok! Pobiłaś wszystko