reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen trzeba iść do psychologa a nawet i do psychiatry jak potrzeba
Oni Ci pomogą bo samej ciężko będzie Ci to pokonać
Przy zaburzeniach które masz trzeba być ciągle od kontrolą lekarza i pracować nad sobą

Tule Cię mocno i trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Dziekuje kochana :(

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jest i serduszko pika [emoji171]
Tydzień nadgonil misiaczek, wiec mamy 10t1d
1489597110-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]
Cudny bąbelek [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Ness, Mum jakie wy macie już dorodne brzuszki. Super.

Carmen ty się tam trzymaj Kochana [emoji9][emoji9][emoji9]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Wonde ja pilam inofem bo to , to samo co infolic tylko tańszy .
U mnie jedynie po nim waga spadała ...
Ponoć jeszcze lepsze od nich i tez pilam miovarian.

Siwa rośnie jak na drożdżach [emoji4]
Jutro mam dzień wolny , wiec dopisze do tabelki .

Carmen a ty kiedy idziesz na wizytę? Głowa do góry kochanie [emoji8][emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Bum cudo [emoji7][emoji7]
A nie pytałaś o ci chodzi z tym płynem i od czego to zależy i tak dalej?
Carmen przytulam Cie mocno i mam nadzieje, ze specjalista pomoże. Teraz wariujące hormony Ci jeszcze dołożą, ale nam sie zawsze możesz wygadać [emoji16]
Ness, Mum brzuszki pikne [emoji1][emoji7]

Bum cudo [emoji7][emoji7]
A nie pytałaś o ci chodzi z tym płynem i od czego to zależy i tak dalej?
Carmen przytulam Cie mocno i mam nadzieje, ze specjalista pomoże. Teraz wariujące hormony Ci jeszcze dołożą, ale nam sie zawsze możesz wygadać [emoji16]
Ness, Mum brzuszki pikne [emoji1][emoji7]

Nie wiem nic więcej , przed chwila wyczytalam , ze to może byc malowodzie - no ale mm nadzieje , ze w tym tyg ciąży ma tyle być..

Wonde ja pilam inofem bo to , to samo co infolic tylko tańszy .
U mnie jedynie po nim waga spadała ...
Ponoć jeszcze lepsze od nich i tez pilam miovarian.

Siwa rośnie jak na drożdżach [emoji4]
Jutro mam dzień wolny , wiec dopisze do tabelki .

Carmen a ty kiedy idziesz na wizytę? Głowa do góry kochanie [emoji8][emoji8]

Jutro ide do babki , zobacze czy mi.zmieni myslenie bo nie umiem nawetbz ciazy sie cieszyc ....

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mój przyjechał dziś z problemem, ma jakiś biały nalot na siurku plus duże zaczerwienienie. To zapewne efekty mojej infekcji, tyle że my się nie kochaliśmy przez ostatnie dni. Dopiero teraz mu się to objawia? Jak na razie to mówił ze nic go nie swędzi i nie piecze, tylko takie ciepło odczuwa. Jak ja tylko zauważyłam objawy infekcji u siebie to kazałam mu smarować clotrimazolum jak poradziła któraś z Was. Mi już trochę przechodzi. Kazałam mu tez rumiankiem przemyć. Co jeszcze mogę mu dać?
Pierwszy raz w życiu mamy taką sytuację w ogóle.

reklama
Bum rośnie mały człowieczek! Super!:)
Carmen Kochana mam nadzieję ze Ci pomoże ta wizyta i staniesz na nogi:* Masz dla kogo funkcjonować:*
Nessi super ciuszki, szczególnie ta bluzeczka biała uwielbiam takie:)
Nessi, Mum brzuszki cudowne:)

Do góry