reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum fajnie jest isc cos kupic

Ja musze wam powiedziec,ze ostatniao cos.mam depresje.....maż dzis jak mnie slyszal ze beczalam to.wrocil.szybko do domu....nie jest mi wstyd powiedziec,ale musze i wam sie wyzalic
Przechodzę ciezki okres w moim zyciu,to.chyba dlatego ze jestem bardzo samotna
Tak dlugo planowalam to ciaze, tak bardzo chcialam tego dziecka a teraz sie boje zebyn ta moja depresja nie zaszkodzila...wiadomo nie spodziewalam sie w tym.ciezkim dla mnie okresie dzidzi....kocham tego szkraba choc jeszcze jest malutki,ale ktora choc raz z was miala depresje to moze zrozumie...sorki musialam sie wygadać ze lzami w oczach [emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen glowka do góry Ale domyślam się co możesz czuć. Ja po.śmierci synka rok temu czułam się też fatalnie, chodziłam do psychiatry

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry.
Wykończę się nerwowo, mój mnie do grobu wpędzi, a raczej jego matka. I to już niedługo.
Poza tym pół nocy nie spałam bo śniło mi się że moja ładowarka ożyła! pełzała po podłodze i chciała mnie udusić!! Myślałam że na zawał padnę! Infekcja powoli odpuszcza(odpukać), ale pobeczałam się dzisiaj że i tak nici z nadziei na ciąże w tym cyklu, przyszłym, i kolejnym... Leże od rana w łóżku, jest po 14 a ja nadal w piżamie. Jutro będzie powtórka z rozrywki, nie mam ochoty nawet patrzeć na siebie w lustrze. Nawet nie odczuwam potrzeby jedzenia, brak mi chęci na cokolwiek.

Bum trzymam kciuki za wizytę.
Rene wierzę że Kochana już niedługo będziesz tulić córeczkę w ramionach.
Carmen złotko myślami jestem z Tobą. Nie płacz, bo się wykończysz, a teraz musisz być silna, dla fasolki.
Nuria współczuję Ci tego stanu ... nie wiem jak Cię nawet pocieszyć

No dokładnie i chociaż oczy naciesze przez troszkę , powiem mu , żeby mi dzidziola pomierzył + może jakieś 4D cyknie [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]
Jak cyknie to prosimy o fotki

Xbum sorki nie doczytałam [emoji7]
Śliczna kruszynka

Ja z kolei skoczylam dziś ze swoją 4-latka na zakupy. Pomogła mi wybrać nową pościel do łóżeczka i ochraniacz bo ten zielony ni w ząb teraz mi nie pasuje do sypialni. Oprócz tego kupiłam podusie dwie do wózka w tym jeden motylek z motywem jaki chciałam i parę innych drobiazgów. Poszło 500 zł. Teraz stwierdzam że mogłam siedzieć w domu :/:/. Ale chociaż sobie buty kupiłam nowe

Carmen24l dobrze że jedziesz nie długo do rodziny. Skoro jesteś w takiej sytuacji powinnaś poważnie pomyśleć o powrocie lub jakiejś większej zmianie dla własnego dobra. Mam nadzieję że to właśnie ta dzidzia pomoże ci przetrwać ten okres i wyjść z dołka. Ciąża to jedno ale dopiero po porodzie zacznie się karuzela. Tam gdzie jesteś możesz liczyć w ogóle na jakąś terapię?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Eeh Majka czuje sie strasznie
Moge liczyć na meza, bo.mojej mamie glowy nie zawracam.
Jutro na 13 ide do psychologa..troche bede placila ale trudno licze na CUD :(

Eeh Majka czuje sie strasznie
Moge liczyć na meza, bo.mojej mamie glowy nie zawracam.
Jutro na 13 ide do psychologa..troche bede placila ale trudno licze na CUD :(

No dobrze że chociaż mąż Cię wspiera ale to trochę mało. Miejmy nadzieję że ten specjalista dobry.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum- dzidziol już taki duży :-)

Nessi- fajne spodnie i bluzki już nie długo wiosna lato to jeszcze kiecki :-)

Mum- brzuszek rośnie :-)

Rene- super że zakupy udane :-) ja już nie mam sił chodzić ale jak zawiozłam dzieciaki na basen , poszłam na dziady i odrazu humor mi się poprawił :-)

Carmen - pójść do psychologa to żaden wstyd , wiec lepiej iść i dbać o swoje zdrowie psychiczne :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen trzeba iść do psychologa a nawet i do psychiatry jak potrzeba
Oni Ci pomogą bo samej ciężko będzie Ci to pokonać
Przy zaburzeniach które masz trzeba być ciągle od kontrolą lekarza i pracować nad sobą

Tule Cię mocno i trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ja byłam u gina, z jajnikami wszystko w porządku. Dał mi luteine mam brać od 14 dc przez 10 dni. Zobaczymy co to da. I tak mam w planach zapisać się do endokrynologa. Ziółka też już kompletuje i ruszam z nimi od przyszłego cyklu.
Nuria - odpręż się, to minie, musi, nie denerwuj się, poleż, poleniuchuj.
Bum - ale cudeńko :):) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Carmen - popieram to co pisały dziewczyny, psychiatra, rozmowy, dużo wsparcia, miłości, odpoczynku, żeby nabrać nowych sił, poukładać wszystko.

reklama
Dzol tak jakbym nie wiedziała , że nadawca to ty , uparciuchu [emoji38][emoji2]

Dzidziol rośnie , ale zmartwilam się troszkę bo mówił coś , ze mało płynu jest ... [emoji52]

Carmen on pomoże, nic się nie martw i się tego nie wstydz [emoji8] my jesteśmy z tobą !

Nuria [emoji171][emoji182]

Mum , Ness super brzusie [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]

Do góry