reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi a na prenatalnych cos wpominali ci o płci?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
10t0d [emoji235]
Prenatalne to miałam na odwal na NFZ ...dowiedziałam się tylko, że jedno umarło, że kość nosowa jest i przezierność ...nic mi nie pokazywali. Może się płeć 28 dowiem.

reklama
Prenatalne to miałam na odwal na NFZ ...dowiedziałam się tylko, że jedno umarło, że kość nosowa jest i przezierność ...nic mi nie pokazywali. Może się płeć 28 dowiem.
Yhym to nie za dużo ...
Do tego co ja jadę to prenatalne 40min trwają [emoji50]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
[emoji702][emoji782][emoji701]
[emoji171] 2 październik 2017 [emoji170]
10t0d [emoji235]

Ide spać , wyspijcie się , dobrej nocy ! [emoji113]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t0d [emoji235]

[emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji173]
1488954146-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki!
Ale tu były tematy a ja przespałam...
Marzenie mojego męża o którym nawet boi się wspomnieć [emoji23] może na stare lata po pijaku się przełomie albo po porodzie jak już mi nic z pipki nie zostanie hehehe w ogóle przestaliśmy współżyć i z jego gadki będziemy dopiero po porodzie w związku z czym śniło mi się dzisiaj że mnie zdradza [emoji33] ale wcześniej śniło mi się parę razy że uprawiamy sex więc mój wspaniałomyślny mąż przypomniał mi że moje sny się nie sprawdzają [emoji23]
Nessi mi dopiero po połowie ciąży cera się uspokoiła w miarę więc też obstawiam dziewczynkę [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hello

No mnie tez ominęły nocne tematy :-), ale już od rana są ;), wszystkie dziś w dzień kobiet powinnismy być budzone 'minetką ' :-) Nessi - by męża obrzygała w trakcie hehe , ja mam skurcze wiec nie wiadomo z jakiego powodu bym krzyczała czy orgazm czy skurcz :-)

Nuria- jak tam czujesz się lepiej ?

Bum- znalazłaś tą ładowarkę

Nessi- długo Cię te wymioty trzymają , tez mi się wydaje ze u Ciebie sisiaka nie będzie

Majka- nie strasz coś tam nam zostanie po porodzie z tej pipki :-)

WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA KOBIET

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja. Narazie dostałam kwiatka od taty. A mój śpi po nocce. Ja na 14 do pracy idę. I już mnie telepie na sama myśl.

Jeśli chodzi o tematy sprawiania facetowi przyjemności to u nas jest tak ze mnie mąż nigdy o tym nie wspomina. Kiedyś na samym początku sama wyszłam z inicjatywa ale mój chyba nie jest pasjonatem lodzika :p chyba jest inny.

A to kwiatek od taty

1488964627-aaaaaa.jpeg

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Ostatnia edycja:
Do góry