reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A tam, nie ma to tamto [emoji12] przywołałam ja testem [emoji23]

Witam sie chora[emoji31]
Moj w nocy mial gorączkę, ja mam teraz stan podgoraczkowy, leb mi zaraz eksploduje. Boli mnie gardlo, nos mam zawalony[emoji31]
Cykl idzie juz na straty, wiadomo co gorączka robi z plemnikami, no i chęci i sil brak a domniemana owulacja za 3 dni[emoji31]
Super[emoji35]

Agnesis przykro mi kochana ze @ przyszla[emoji17]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie chora[emoji31]
Moj w nocy mial gorączkę, ja mam teraz stan podgoraczkowy, leb mi zaraz eksploduje. Boli mnie gardlo, nos mam zawalony[emoji31]
Cykl idzie juz na straty, wiadomo co gorączka robi z plemnikami, no i chęci i sil brak a domniemana owulacja za 3 dni[emoji31]
Super[emoji35]

Agnesis przykro mi kochana ze @ przyszla[emoji17]

Kuruj.sie Nurka

Na drugim watku laska brala donga i piŁa ziolka,.jej facet.byl.chory.a test pozytywny. Takze dzialaj mimo wszystko.
Nie.zaszkodzi.[emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Moze ten niby cień to miejsce gdzie kreska powinna być.
Ale pogoda dzis piękna [emoji7] ide z piesem na pole [emoji16]
Bum możesz mnie wywalić z tabelki albo zrzucić na sam dół. Starań nie bedzie w najbliższym czasie [emoji6]

Bum możesz mnie wywalić z tabelki albo zrzucić na sam dół. Starań nie bedzie w najbliższym czasie [emoji6]

mnie tez miala wywalic na dol tabeli. u mnie najszybciej w maju starania, moze na urodziny dostane prezent ;)

Ja odpuszczam ten cykl. Nie bede sie zmuszac do seksu tylko dlatego ze owulacja na horyzoncie. Nie mam na to sil ani ochoty.
Owulacjo w tym cyklu mozesz isc w pi*du! Nawet Cie nie chce![emoji23]
Carmen w Tobie nadzieja[emoji8]
Agnesis gdzie Ty masz ta ladna pogode? U mnie leje od rana[emoji17]

reklama
Do góry