nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Agnesis - hehe @ przeważnie w wakacje zapominają i się spóźniają , twoja ewidetnie wiosnę poczuła :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde ladna czerwona ta kreseczka...Sikłam i negatyw [emoji6]
Już mnie boli krzyż i brzuch.
![]()
Wcziraj mój mąż pierwszy raz od dawna nie podołał [emoji17]
Jestem zła i roz goryczona, ale nie na niego, tylko na los,
Widać to jeszcze nie ta pora
Trudno, może następnym razem się uda [emoji17]
Bum jakbyś robiła zmiany w tabelce to mozesz mi zmienić termin @ na 15.04
To więcej niż pewne że @ przyjdzie w tym cyklu
Będę mogła przynajmniej w listopadzie pojechać do taty na 70-tke, ot taki plusik [emoji52]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Moze zemczony byl twoj mazDzięki za pocieszenie, ale wiem że nie będzie
Jestem realistką
Czemu niby teraz miałby starczyć jeden raz jak wcześniej nie starczyło po kilka?
Takie życie niestety
Zdarza się niestety facetom koło 40 [emoji52]
Będziemy walczyć dalej, nic ju_ twraz nie zrobie, musztarda po obiedzie [emoji17]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.