reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mania, ja juz jestem na koncowce
Mam 22 dc

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Widze że w sobote testujesz
A w którym dc miałaś owu, wiesz?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Moze to implantacja , oby ! Musi [emoji8]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
8t2d [emoji235]
Nie wiem, nie chce sie napalac na nic bo potem jest ujnia z grzybnia.... :(

Mania nie dziękuję
Nuria jak bedzie bialo to trudno,obiecalam sobie.ze sie schleje jak [emoji200][emoji200][emoji200][emoji200]
Agnes tak sikne,mam jakies dwa testy niezuzyte. I tak cZuje ze.nic z tego ..wiecie jak jest....czlowiek nie wierzy i nie chce wierzyc.....
Wiem tez,ze jak polece do polski to porobie.zapasy testow z rossmana [emoji1][emoji1]

To trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Widze że w sobote testujesz
A w którym dc miałaś owu, wiesz?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
W sobote 14 dc po 23 wieczorem szlam odprowadzic szwagierke i w pewnym momencie nie moglam isc,tak mnie kulo.....az stanelam zeby przeszło
W 15dc piłowal mnie jajnik
16 dc tez najebywal konkretnie [emoji1][emoji1]
I 17 tez cos czulam
Mam nadzieje,ze nie będzie piecioraczkow jak we snie ahhahaha bo nie wiem ile jajców bylo [emoji33]

W sobote 14 dc po 23 wieczorem szlam odprowadzic szwagierke i w pewnym momencie nie moglam isc,tak mnie kulo.....az stanelam zeby przeszło
W 15dc piłowal mnie jajnik
16 dc tez najebywal konkretnie [emoji1][emoji1]
I 17 tez cos czulam
Mam nadzieje,ze nie będzie piecioraczkow jak we snie ahhahaha bo nie wiem ile jajców bylo [emoji33]

Czyli owu między 15-17 dc [emoji106][emoji16]
Ja mam dziś 12 dc
I dzis mi wychodzi owu z objawów, testów i z kalendarza
Czekamy aż Młoda pójdzie spać i podziałamy, choc ból mam mega i to nie będzie pewnie przyjemne [emoji12][emoji57]

Podziałamy aczkolwiek odstawiłam wszystkie leki, nawet dupka więc na wiele nie liczę
Zobacze jak to b3dzie teraz w czystym cyklu [emoji4]

Czyli owu między 15-17 dc [emoji106][emoji16]
Ja mam dziś 12 dc
I dzis mi wychodzi owu z objawów, testów i z kalendarza
Czekamy aż Młoda pójdzie spać i podziałamy, choc ból mam mega i to nie będzie pewnie przyjemne [emoji12][emoji57]

Podziałamy aczkolwiek odstawiłam wszystkie leki, nawet dupka więc na wiele nie liczę
Zobacze jak to b3dzie teraz w czystym cyklu [emoji4]

Jak ja cie rozumiem, jak tak boli to sie nawet pisiorka nie chce widziec w srodku [emoji33][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] no ale cos za cos.
Owocnego bzykanka [emoji1]

Jak ja cie rozumiem, jak tak boli to sie nawet pisiorka nie chce widziec w srodku [emoji33][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] no ale cos za cos.
Owocnego bzykanka [emoji1]

Nooo, na szczęście śluzu mega dużo, więc poślizg będzie [emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]

Co ma być to będzie [emoji4]

reklama
Do góry