reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U ciebie moze byc owulacyjne
A u mnie w 9 dc ???? Okoloowulacyjne ??

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam też zabarwiony śluz przedwczoraj, ale jajników nie czułam wtedy tak bardzo jak dziś
No i test był negatywny

A który Ty masz teraz dc?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Carmen po luteinie raczej nie miałam żadnych objawow. Moze trochę mi zimno było i senna byłam bardziej, ale nie za każdym razem.
A pytam bo ciekawa jestem jak Twoja @ przyjdzie po. Chyba ze w końcu zobaczysz dwie krechy w piątek lub sobotę [emoji16]

Tez mam taka nadzieje , ze w końcu pozytyw tu jakiś wyskoczy i wątek zrobimy sobie ciezarowkowy [emoji4] oczywiście jak wszystkie te kreseczki zobaczą ! [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
8t2d [emoji235]

Kochana jestes Agnes
Ale znajac zycie bedzie bialo
Pytam,bo mnie macica boli gdzies tam w srodku,jakby ktos kul szpilka [emoji1][emoji1]
Za gleboko lutki nie wpycham a mimo wszystko tak to odczuwam....

Kochana jestes Agnes
Ale znajac zycie bedzie bialo
Pytam,bo mnie macica boli gdzies tam w srodku,jakby ktos kul szpilka [emoji1][emoji1]
Za gleboko lutki nie wpycham a mimo wszystko tak to odczuwam....

Moze to implantacja , oby ! Musi [emoji8]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
8t2d [emoji235]

Carmen hmmm nie bede mowić o swoich odczuciach w szczęśliwym cyklu z luteina, żebyś sie nie nakręcała, ale pamiętaj ze jak w piątek weźmiesz ostatnia tabletkę to w sobotę rano sikasz [emoji1]

reklama
Carmen w Tobie nadzieja [emoji8]

Do góry