reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Staram sie nadrobić czytanie ale licho mi idzie [emoji19]

Agnes, Anula przykro mi z powodu bieli na testach
Ale walczyć trzeba dalej

Prawdą jest też że nie trzeba żyć pod ciąże, ona i tak nas zaskoczy

Ja na spokojnie staram się podchodzić
Zrobię nstępny vykl z clo a potem do końca roku niech się dzieje co chce

Carmen u mnie też dziś kapustą wani bo gotowałam kapuśniak na weekend [emoji12]
Bigos będę gotować na śsięta

Nessi rozumiem że po wizycie wszystko ok
Bo chyba niedoczytałam, sorki
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Bum oby Ci mdłości odpuściły [emoji110][emoji106]

A brzuchatkom wszystkim gratuluje pięknych brzusiów [emoji7]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ja prawie co miesiac mam objawy a tez nie zachodze. Niestety my kobiety za bardzo chcemy i za bardzo sie wsluchujemy.
Kiedys nam sie uda. Jak masz chec dolacz,my tu tez marudzimy ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już mam dzieci i ta ciaza byłaby zaskoczeniem. Napisałam tutaj bo pomyślałam że mi coś podpowiecie. Z całego serca Wam życzę uprawnionych 2 kreseczek!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Maniuś ..dzidzia zdrowa 6,62 cm mierzy :)
Druga jest w stanie rozkładu.
To super, niech rośnie zdrowo [emoji110][emoji110]
Aniołek nad nią czuwa [emoji120]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Wstalam i co tu robic , dziec spi az w szoku jestem , P jak P [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
8t0d [emoji235]

Oooo zazdroszcze
Moje dziecko jeszcze lata [emoji19][emoji16]
A ja rano świtem musze wstać bo mam szkołe

Ale i tak się dziś nie wyśpie
Widziałam że Stary kupił wino, pewnie mnie będzie bałamucił [emoji12][emoji16][emoji23]

reklama
A ja wypiłam tylko jedno piwko szybkim łykiem i mi sie wzięło na rozmowy z chłopem. Rozpłakałam sie i tyle było z mojego bycia twarda [emoji55]

Do góry