NeSSi
Moderatorka
Dziękuję rybko :*No to pewnie, zeby nie było żadnej infekcji, nie przejmuj się, spoko masz wyniki. Pij dużo herbatek z żurawiną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję rybko :*No to pewnie, zeby nie było żadnej infekcji, nie przejmuj się, spoko masz wyniki. Pij dużo herbatek z żurawiną
No i widzisz jak elegancko.Gin mi wysłał sms/a bym brała urosept 2 x 1 przez 10 dni.
Test rozumiem negatywny????Ok 36 dc zawsze mam tak ok 33dni. Ale jesli juz mialam zajsc w ciąze to jakiej 3 tygodnie temu ale tez malo prawdopodobne...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba może, bo nawet hormony mogą ją spowodować ..musisz na ulotkę kuknąćNo i widzisz jak elegancko.
Wezmiesz tabletki i bedzie ok. Badz spokojna
Ps ja slabo fotke widze.
Ps dziewczyny moze.byc rozwolnienie.po progesteronie? ahaha
Czy znowu cos zoladkowego....
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
4 dni temu robiłam test i wczoraj też i negatywny na 100% żadnego cienia nic. W poprzedniej ciąży mialam C pierwszym teście cień a teraz nic. Normalnie to bym się nie przyjmowała tylko od jakiegoś tygodnia chodzę zmęczona, oczy podkrazone, nawet rodzice mi mówili że źle wyglądam. Równie dobrze może to być jakieś przesilenie wiosenne... Ale właśnie to zmęczenie i senność mnie bardzo zaniepokoilo.
Po prg raczej nie ... [emoji38] nie wiem ja nie mam [emoji5]Kurde zaczelam tez brac kwas foliowy i na ulotce nic nie pisze,za to na.necie jest napisane ze.to on tez moze powodowac biegunke.....kurde nie.wiem.co.robic.....bralam clo i jakos sraczki.nie.mialam.
Czyzbym tak.zle.znosila progesteron?? Juz trzeci raz.wlozylam...zresztą dzis.rano nie.moglam sie wyproznic...a tu teraz taka sraczka.heheee
Nie wiem...chyba.zawiesze.jedno i.drugie
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom