reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Test rozumiem negatywny????
Nie ma zadnego.cienia ??

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
4 dni temu robiłam test i wczoraj też i negatywny na 100% żadnego cienia nic. W poprzedniej ciąży mialam C pierwszym teście cień a teraz nic. Normalnie to bym się nie przyjmowała tylko od jakiegoś tygodnia chodzę zmęczona, oczy podkrazone, nawet rodzice mi mówili że źle wyglądam. Równie dobrze może to być jakieś przesilenie wiosenne... Ale właśnie to zmęczenie i senność mnie bardzo zaniepokoilo.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi dobre było [emoji5]

Wonde hahaha dobre powiem dzisiaj to mojemu [emoji5] ale co ide do kuchni to skubnr tej fasolki [emoji23]

Carmen bigos tez dobry a robilas kiedyś z duszobej cebuli , parowek i pieczarek tez mega [emoji38]

Moj P malej w pokoju wczoraj polkę tam wkrecil na tych wkretach do płyt k-g i h*j wie wczy za ciężka ta polka czy co , ale mi normalnie wylazla .
Wkurzyalam sie wydupczylam ja i powiesilam tam od Leny malunki [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
8t0d [emoji235]

Kurde zaczelam tez brac kwas foliowy i na ulotce nic nie pisze,za to na.necie jest napisane ze.to on tez moze powodowac biegunke.....kurde nie.wiem.co.robic.....bralam clo i jakos sraczki.nie.mialam.
Czyzbym tak.zle.znosila progesteron?? Juz trzeci raz.wlozylam...zresztą dzis.rano nie.moglam sie wyproznic...a tu teraz taka sraczka.heheee
Nie wiem...chyba.zawiesze.jedno i.drugie

Kurde zaczelam tez brac kwas foliowy i na ulotce nic nie pisze,za to na.necie jest napisane ze.to on tez moze powodowac biegunke.....kurde nie.wiem.co.robic.....bralam clo i jakos sraczki.nie.mialam.
Czyzbym tak.zle.znosila progesteron?? Juz trzeci raz.wlozylam...zresztą dzis.rano nie.moglam sie wyproznic...a tu teraz taka sraczka.heheee
Nie wiem...chyba.zawiesze.jedno i.drugie

Po prg raczej nie ... [emoji38] nie wiem ja nie mam [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
8t0d [emoji235]

reklama
Dzis.rano juz.sobie nie wloze progesteronu.
Dopiero.jutro to.zrobie...jak.nie.bedzie sraczuszki tzn ze ok.
A.jak.bedzie to odstawie.

W sumie na forum polskim i wloskim jest napisane,ze moze powodowac zatwardzenie [emoji1][emoji1] i.wez tu zrozum czlowieku

Do góry