reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen wrócę tu za jakis czas pogratulować Ci i walczyć sama dalej [emoji16]

Ostatnia edycja:

Ciekawe jak tam Arte w drodze do polski?? :D

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ni będziesz walczyć sama ...Aguś, może jakiś dobry lekarz ?

Nessi lekarz tak, ale za jakis czas [emoji6] mam prawie 29lat, wiec kilka miesięcy tragedii nie czyni [emoji4]

Carmen ja będę z Toba na polu bitwy[emoji106]
Przeciez jest jeszcze Arte, Dzoł, Wonderful, Anula takze nie zostaniesz sama[emoji8]
Agnes trzymam kciuki mocno za Ciebie[emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Laski, Nuria - oglądałam odcinek i zaraz drugi na necie, masakra, szkoda, że tak się zaczęło.
Dokładnie dziewczyny jeszcze nas troche jest w kolejce do zafasolkowania, bedziemy tu dzielnie czekać, wszystkim Nam się uda. Kwestia czasu, mowie Wam :)
Szkoda, że tym razem się Wam nie udało, ale walczymy dalej. :*

reklama
Chyba mnie trochę wybrzuszylo [emoji50]
1488537362-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
8t0d [emoji235]

Do góry