reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzisiaj mam impreze i tak sie schleję ze moj to chyba bedzie mnie wynosil[emoji23][emoji106]
Muszę opic wszystkie smutki[emoji54]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen bo za dużo życia mi umknęło, żebym miała płakać. Naprawdę. Mam tyle spraw które ciagle odkładałam na pózniej, z myślą, ze wlasnie już teraz bede w ciazy. Mam trochę innych planów [emoji6]
Poza tym w krzkach niejedni dziecko spłodzili [emoji23]

Dzisiaj mam impreze i tak sie schleję ze moj to chyba bedzie mnie wynosil[emoji23][emoji106]
Muszę opic wszystkie smutki[emoji54]

Pewnie ,chlaj i za mnie [emoji106][emoji106] ja za ciebie siupne w polsce
Carmen bo za dużo życia mi umknęło, żebym miała płakać. Naprawdę. Mam tyle spraw które ciagle odkładałam na pózniej, z myślą, ze wlasnie już teraz bede w ciazy. Mam trochę innych planów [emoji6]
Poza tym w krzkach niejedni dziecko spłodzili [emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen z czasem wszystkie zajdziemy[emoji8]
Obys Ty dobrze podzialala z mężem przed wylotem, i wróciła do Niego z niespodzianką[emoji7]

6 lat temu zadzialalam i udalo sie, mimo ze byl obfity okres
Tzn zrobilam to dzien przed odlotem w końcówkę okresu i wrocilam zaciazona :D

Jesli w.tym cyklu progesteron.nie przesunie mi okresu to owu bedzie przed odlotem lub w dzien odlotu.....juz tyle sie modle i prosze,gadam do scian,ze i Bog i sciany mnie.nie sluchaja [emoji23][emoji23][emoji23]

6 lat temu zadzialalam i udalo sie, mimo ze byl obfity okres

Jesli w.tym cyklu progesteron.nie przesunie mi okresu to owu bedzie przed odlotem lub w dzien odlotu.....juz tyle sie modle i prosze,gadam do scian,ze i Bog i sciany mnie.nie sluchaja [emoji23][emoji23][emoji23]

No to życzę zapłodnienia w samolocie :D

Szkoda tylko , ze uciekacie w krzaki :(

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
8t0d [emoji235]

reklama
Do góry