reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam się z rana chora :-( , jasna dupa przez kaszel i kichanie mam lekkie skurcze , ratuje się czosnkiem , miodem ,herbatą i wodą morską :(.

Rene - dużo zdrówka życzę dla małej !!!!

Carmen- ładne sny masz hehe , a ładne w ogóle były ?

Czy ktoś coś testuje ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Byly młodsze,zgrabne,opalone i bez brzuchow :(
[emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uwierz mi ze miałam gorszy sen - byłam u dentysty.

Za to m mówi że dałam się na niego przez sen i mowilam że dowody zbrodni schowalam hahah chyba go zaciukałam[emoji23] choć nie pamiętam nic [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Ahahhaa co jedna to z gorszymi snami.

Nati duzo zdrowka.
Ja w ogole zapomnialam wam wczoraj powiedziec,ze z przedszkola dzwonili ze mala znowu zle sie czuje,ze plakala i ze chciała mame.....odebralam ja i mówię dobra zaprowadze ja na pizze,bo plakala przez bol glowy dwa dni.
jak tylko siadlam to zaczela beczec,ze nie da rady ze tak jej glowa peka :/
Ona nigdy nie płacze i sie.nie skarzy

Zadzwonilam do meza bo sie wystraszylam,bo tutaj panuje zapalenie opon mozgowych....na izbie dostala tez goraczki :(

Na szczescie po raz kolejny jakis pieprzony wirus :( to juz 3 raz jak sie.rozklada..no ale takie uroki przedszkola

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Agness no u mnie ovu byla .. ale ciąży brak .. 22dc
Screenshot_20170225-104754.png

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Załączniki

• Screenshot_20170225-104754.png
    Screenshot_20170225-104754.png
    22,7 KB · Wyświetleń: 146
Nuria takie życie... choć progesteron strasznie wysoki

Anula bo ta beta to pewnie za wczesnie. Ale progesteron pikny! Moze ciałko żółte pracuje intensywnie bo ma powód [emoji6][emoji16]

Witajcie

Rene zdrówka dla Was wszystkich [emoji110][emoji110]

Carmen mnie się dziś śnił jakiś sen że bajerowałam dwóch facetów na raz [emoji33] a jeden był młodszy ode mnie [emoji19]
Na przesuszoną skóre twarzy najlepiej peeling i krem nawilżający, tłusty albo nawet olejek jak masz
Najlepiej się sprawdza maseczka ze spiruliny , polecam [emoji106]

U mnie @ ma się ku końcowi
Po niedzieli kupie testy i będziemy działać

Młoda zapaprana troche katarem

Aaaa Carmen moja Ala też tak chorowa/a ciągle ale od czasu jak jej daje rutinacee i eloprine jest lepiej, na prawde tym razem leciutenko przecgodzi
A i na kaszel eurefin albo inny syrop zawierający fenspiridi hydrochloridum
Zdrówka dla Młodej [emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Anula bo ta beta to pewnie za wczesnie. Ale progesteron pikny! Moze ciałko żółte pracuje intensywnie bo ma powód [emoji6][emoji16]

Do góry