reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen ja jak dużo zjem to tez taki brzucho mam [emoji23] ale wiesz ze po clo mozna mieć wlasnie taki jeszcze bardziej wzdety brzuch. A na twarz to moze faktycznie czymś delikatnym jakas szczoteczka czy niezbyt grubym peelingiem, a pózniej krem, ale myśle ze lepiej intensywnie nawilżający niż tlusty. Nawet moze być taki jak dla dzieci z atopowym zapaleniem skory. Emolium, Oilatum, nie wiem co tam u Was jest.

reklama
Ness [emoji7] uśmiechnij się - jest dobrze ! I tak będzie... swoją drogą rozumiem twoje rozdrażnienie i nerwy ... domyślam się że nie da się nad tym zapanować....

BUM a objawy jakie ma?

Arte oj zjadła bym tej kapusty [emoji39] jutro chyba poczynie ...

Nuria a Cóż to za nuta była?

Mnie m uświadomił że obejrwalo mu się rano a fakt coś belkotal jedząc i nie rozumialam więc opierdzielilam ... nerwowa strasznie jestem dzień cały. .
Kundla obcinalam ten to mnie dopiero wkurzyl [emoji58]

Rene jak się czuje? Młoda zdrowa ?

Agnes śliczne truskawy choć czy smak mają?:)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Hejka z rana.A wiec jeśli chodzi o starszą młodą to wczoraj byłyśmy w centrum zdrowia dziecka na długo wyczekiwanej wizycie i chcieli ją położyć na obserwacje na immunologii Ale przez,mój stan zostaje odłożone. Gdyby coś się działo mamy wracać A tak dała taki kalendarz do notowania z obserwacjami.
Druga mała ..hmmmnnn .. ciężki temat Ale wierzę że jest ok i innej opcji nie ma.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen ja jak dużo zjem to tez taki brzucho mam [emoji23] ale wiesz ze po clo mozna mieć wlasnie taki jeszcze bardziej wzdety brzuch. A na twarz to moze faktycznie czymś delikatnym jakas szczoteczka czy niezbyt grubym peelingiem, a pózniej krem, ale myśle ze lepiej intensywnie nawilżający niż tlusty. Nawet moze być taki jak dla dzieci z atopowym zapaleniem skory. Emolium, Oilatum, nie wiem co tam u Was jest.

Kurde snilo mi sie,ze moj dzis mnie zdradzal [emoji33][emoji14] ja mu dam,bo w jedna noc z paroma laskami :/

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka z rana.A wiec jeśli chodzi o starszą młodą to wczoraj byłyśmy w centrum zdrowia dziecka na długo wyczekiwanej wizycie i chcieli ją położyć na obserwacje na immunologii Ale przez,mój stan zostaje odłożone. Gdyby coś się działo mamy wracać A tak dała taki kalendarz do notowania z obserwacjami.
Druga mała ..hmmmnnn .. ciężki temat Ale wierzę że jest ok i innej opcji nie ma.

Rene za Ciebie tez 3mam kciuki kochana !!!!

Witam się z rana chora :-( , jasna dupa przez kaszel i kichanie mam lekkie skurcze , ratuje się czosnkiem , miodem ,herbatą i wodą morską :(.

Rene - dużo zdrówka życzę dla małej !!!!

Carmen- ładne sny masz hehe , a ładne w ogóle były ?

Czy ktoś coś testuje ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Uff to nie jestem sama z ta bebzą [emoji23][emoji23]
Mam krem na atopowe zapalenie skory bo mala cierpi...
Kurde snilo mi sie,ze moj dzis mnie zdradzal [emoji33][emoji14] ja mu dam,bo w jedna noc z paroma laskami :/

Uwierz mi ze miałam gorszy sen - byłam u dentysty.

Za to m mówi że dałam się na niego przez sen i mowilam że dowody zbrodni schowalam hahah chyba go zaciukałam[emoji23] choć nie pamiętam nic [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula- hehe biedny teraz się będzie zastanawiał jakie dowody zbrodni schowałaś:-)

Mój czasami ma takie sny że mnie budzi i gada do mnie , nawet zdarza się mu zciągnąć mnie z łóżka i spacerować po mieszkaniu bo wydaje się mu że chodzimy po jaskini :-/

Anula- hehe biedny teraz się będzie zastanawiał jakie dowody zbrodni schowałaś:-)

Mój czasami ma takie sny że mnie budzi i gada do mnie , nawet zdarza się mu zciągnąć mnie z łóżka i spacerować po mieszkaniu bo wydaje się mu że chodzimy po jaskini :-/

Kuwa po jaskini. Jebłam [emoji23][emoji23][emoji23]

Anula dentysta mówisz gorszy niż zdradzający maz [emoji38][emoji38][emoji16]
Niech sie boi ze możesz go dopaść z siekiera [emoji12]

Rene trzeba wierzyć, ze wszystko jest i bedzie dobrze. Trzymam kciuki za Was wszystkie [emoji8]

reklama
Agnesis - a najfajniejsze jest że z jednej strony chce go obudzić / uświadomić że to sen , ale włącza się tez ludzka / babska ciekawość i łażę z nim po tej jaskini :-0

Mój jest pracoholikiem i jak za dużo pracuje to ma takie sny

Do góry