reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam się jeszcze z łóżka ....
U mnie planów narazie brak , wczoraj byliśmy na basenie to dziś mam ochotę siedzieć i nic nie robić zwłaszcza że to ostatni dzień feri :-(

Nuria- miłego bzykanka z rana

Majka - udanych zakupów

Arte- nie wstawaj z łóżka aż twój z pracy przyjdzie :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam sie po przerwie [emoji6]
Podczytuje regularnie ale weny na pisanie brak.
Agnes,Anula jak po clo? Czujecie jajca ?
Bum szafa fajna, wyglada na pojemna [emoji6]
My wczoraj na greyu bylismy i moj po filmie pytal ktory pokoj na czerwono przemalowujemy ? [emoji23][emoji23]
Generalnie mnie wkurzyl , bo gin u ktorego bylam w srode chce zebym na nast. wizyte przyszla z mezem.
Podejrzewam ze zaproponuje nam iui. Bo przeciez wynik mojego badania histo moze ze mna omówic, maz do niczego nie potrzebny.
Tylko moj jest narazie na nie [emoji57] bo mowi ze skoro sie udaje naturalnie to po co ingerowac... i maly dla niego to argument ze srednio zachodze raz na pol roku i szkoda czasu [emoji20] nie wiem juz jak z nim rozmawiac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol niech maz idzie z Toba, zobaczy co lekarz ma do powiedzenia, a przecież na nic zgadzać sie od razu nie musicie.
Po clo czuje, ze owu biedzie szybciej na pewno, bo mam śluzu od groma i chwilami bola oba jajniki, wiec już sie boje, ile tych jajec tam jest [emoji12]

Dżoł nakłoń go jakoś do tej wizyty często jest tak że ktoś obcy lepiej dociera do faceta niż my. Powiedz mu że pujdziecie tylko wysłuchać co ma do powiedzenia ale nie będziecie jeszcze podejmować żadnych decyzji.

Co do tych haluwek no to w teorii mają zakaz wchodzenia na salę w kapciach co dla mnie jest bzdurą bo tu chodzi o podeszwę. No i mówię do syna że przecież on ma pomarańczową dobrą podeszwę, prawdziwe haluwki z dekatlona a Amelia ma białe tak jak sobie zażyczyli i wiecie co on mi na to? Że mimo to mają mieć osobne, czyste [emoji34]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry [emoji4]

Dzol jest mega pojemna , ale o taką nam chodziło [emoji4] bo była piękna ale na szerokość 180 [emoji52]

Znów sie obudzilam z bolem gardła ..

Agnes 5cio raczki będą [emoji23] w ogole na forum jest dziewczyna , gdzie trojaczki będzie miała [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t1d [emoji235]

Dobry ...pospalam .. dziś nie robię nic [emoji39]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Pije drugą kawę i usypiam[emoji23]
Aga niech rosną jajca duże! Wez Ty zajdz w tym cyklu zeby tego clo magicznego i dla mnie starczyło[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria clo już nie ma, bo jedna dawkę wzięłam ja, a druga dałam Anuli i obie już zjadlysmy, dzis ostatnia tabletka [emoji38]

reklama
Aga oby kurczę na Was podziałało![emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Tylko sie bzykajcie ladnie teraz[emoji23]
Ja na wiosne pojde do gina, pojde na monitoring moze i mi przepisze clo, zobaczymy w sumie z czym mam problem ze zajść nie mogę[emoji23]

Kciuki trzymam za Was Aga i Anula[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry