reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula będziemy pchać takie wielkie wózki pózniej [emoji16] kuźwa ciekawe ile wazy taki wózek [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Chyba nie - nie skupiam się na tym.no i zależy co.masz.na myśli?:) bo te rubrykę ze skutkami. Ubocznymi w ulotce ominęłam dla swojego świętego spokoju ;)

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Tej rubryki tez nie czytałam, ale czytałam ta o obsłudze maszyn i pojazdów. I tak było cos o słabszym widzeniu czy cos. I czuje wlasnie taka mgle ba oczach. Ale prowadzić mogę, tyle jeszcze widzę. Gorzej z bliska [emoji12] mam nadzieje, ze mi ta mgła opadnie [emoji38]

Tej rubryki tez nie czytałam, ale czytałam ta o obsłudze maszyn i pojazdów. I tak było cos o słabszym widzeniu czy cos. I czuje wlasnie taka mgle ba oczach. Ale prowadzić mogę, tyle jeszcze widzę. Gorzej z bliska [emoji12] mam nadzieje, ze mi ta mgła opadnie [emoji38]

A to spokojnie ,mgła zawsze opada [emoji23] tej ale ja dziś jechałam i faktycznie jak jakiś zjeb genetyczny bo jechałam na pamięć i nie skupialam się na drodze wogole ....a powiem ci ze jak byłam w cp i wiozlam starego na IP bo tak się dobrze z młodym bawił że mu dziecko paznokcia oko wbiło więc zmuszona byłam jechać z dziadem coby mu ulzyli ... ty wróciliśmy pod dom a ja byłam szczęśliwa że żyjemy bo jechałam najgorzej,stary spocony i milczal hehe rozkojarzenie bylo mega hehe

Nuria przyjedzie nam pomóc [emoji23] dobrze ze otwieram drzwi i tylko lekki schodek bo weź tu z 3 piętra się motaj

Tylko werandowanie wtedy [emoji12]

Agnesis , anula ide na pocztę w poniedziałek więc na wtorek bedzie u Was , sorry ze tak wzlekam , ale nie miałam jak z domu sie ruszyć [emoji52]

Anula taaa dwa kropki ja ci dam [emoji41]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t0d [emoji235]

A to spokojnie ,mgła zawsze opada [emoji23] tej ale ja dziś jechałam i faktycznie jak jakiś zjeb genetyczny bo jechałam na pamięć i nie skupialam się na drodze wogole ....a powiem ci ze jak byłam w cp i wiozlam starego na IP bo tak się dobrze z młodym bawił że mu dziecko paznokcia oko wbiło więc zmuszona byłam jechać z dziadem coby mu ulzyli ... ty wróciliśmy pod dom a ja byłam szczęśliwa że żyjemy bo jechałam najgorzej,stary spocony i milczal hehe rozkojarzenie bylo mega hehe

A spoko, ja tylko dzieci wożę, jedno swoje, dwoje nie moje... a nie wróć nie wożę bo ferie sa [emoji23]

Hahaha no to wszystko gra heheh

Agnesis , anula ide na pocztę w poniedziałek więc na wtorek bedzie u Was , sorry ze tak wzlekam , ale nie miałam jak z domu sie ruszyć [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
6t0d [emoji235]
Wiadomo, masz teraz masę roboty w domu, a ja pytam bo muszę listonosza złapać i mu powiedzieć żeby do skrzynki wrzucił i sam sie podpisal, bo mnie nigdy nie ma jak on przychodzi [emoji23]

6t0d [emoji235]
Hehe nie swiruj :) będą 2 hyhy [emoji41] na chrzciny przyjade [emoji16] ....

A te zioła to.looz bo to do.ovu tylko chyba tak?

reklama
Anula ja pilam prze cały cykl tylko jak pijesz przez cały to ponoć nie dłużej niż 3 msc , no a ja na ziołach tez zaszlam w 3 cyklu [emoji23] i twój małż może pić , mój pił 1 cykl ...
Doqiemy sie jeszcze troszkę , moj P jedzie ze mną jakbym na zawał zeszła faktycznie [emoji23]

Agnes no w pon rano wysle tym szybkim tobie i anuli i we wtorek bedzie 100% [emoji4]
Robotniki już nie przychodza , wiec mała podrzuce do sąsiadki szybko i sie skocze [emoji4]

6t0d [emoji235]

Do góry