reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene w szpitalu trzeba miec laktator ze sobą? Bo moja kolezanka powoli sie przygotowuje juz do porodu, ma termin na koniec kwietnia/ poczatek maja i sie zastanawia czy kupowac czy nie?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem zbędny gadżet. Laktatory sa w szpitalu. Bynajmniej jak urodziłam rok temu był w dostępie i to Medela ten z najwyższej półki (na prąd), który pomógł mi w utrzymaniu laktacji bo miałam poród operacyjny .

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry śpiochy [emoji16]

Dzieki za odpowiedzi!

Dobry! U mnie znowu sypie![emoji46]
Mamwysyp pryszczy to znak ze jestem w okresie okoloowulacyjnym[emoji106][emoji111][emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria koleżanka najlepiej jak zadzwoni do szpitala w którym bedzie rodzic i zapyta czy musi mieć laktator i inne rzeczy jakie jej do głowy przychodzą.
Mnie tez już dzis 3 nowe pryszcze wyszły. A miałam już ponad tydzień spokoju od nowości [emoji12]

Hejka:-)

Dżoł ja też mam tyłozgięcie i zaszłam w pozycji na pieska i potem nogi w górze ok. 20-30 minut. Co do bólu podczas porodu to powiem za jakieś dwa i pół miesiąca:-)

Nuria super pomysł z tym żeby zadzwonić do szpitala i zapytać. U mnie np. jest super laktator elektryczny i można z niego korzystać.

Nie wiem co komu jeszcze odpisać. Nadrobie was dziewczynki jak tylko wrócę z wizyty. Powinnam być. Ok. 11 w mieszkaniu. Trzymajcie kciuki:-)

Dobry ..
Dobrze ze to juz czwartek a szkoda ze nie piątek,wstawalo się okrutnie [emoji58]

Agnes luknelam tabsa na noc i myślałam że pawia puszczę...stanol mi gdzieś po drodze - masakra,chyba będę łykać popołudniu

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula no to lepiej jakoś po południu, przepchasz obiadem jak stanie [emoji38]
U mnie dość dziwna sytuacja bo mam rozciągliwy sluz [emoji23] ale bez przesady owu dopiero za 8 dni planowo [emoji55]

reklama
Witam się i ja. Denerwuje się ta wizyta. Coś moim cmi i po lewej i po prawej stronie.

A w ogóle wczoraj się wkurzyłam na mojego. Mówiłam że jak wróci do pracy na 3 zmiany to nie będzie mu się chciało seksic no i wykrakałam....
Jeszcze brakuje tego żebym jeszcze ja poszła na 3 zmiany i seks będzie od święta, a w lepszym razie w weekend... No tak w ciążę to ja nie zajde...

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Do góry