reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene jak dupcia ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Już zapomniałam ale przypominać sobie kolejny raz nie chce . W piątek mam paznokcie ale tym razem to ona ma przyjść do mnie ,inaczej we tyłku mam te odrosty [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja przy bólach jeszcze w domu też wylądowałam na kolanach oparta o fotel ale u nas w szpitalach to ci nie dadzą tak rodzić a jak przychodzi co do czego to jeszcze kładą nogi na tych podnóżkach od samolota i już całkiem jak uwiązana.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do tylozgiecia racja. Nie ma to najmniejszego wpływu. Ja mam taki urok macicy i wcale plemniory od tyłu nie szły [emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Najlepiej jest rodzic w pionie, na siedząco np.
Wiadomo grawitacja tez wtedy pomaga [emoji1]

Majka ma racje lekarze nie bardzo sa za tym aby tak rodzić. Dla nich wygodniej jak rodzaca lezy. Ale trafiaja sie tacy co sie zgadzaja a wręcz sami to polecaja

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Rene w szpitalu trzeba miec laktator ze sobą? Bo moja kolezanka powoli sie przygotowuje juz do porodu, ma termin na koniec kwietnia/ poczatek maja i sie zastanawia czy kupowac czy nie?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria mi laktator przydatny był dopiero po kilku dniach w domu, jak młody nie nadążał jesc tego co bufet naprodukował [emoji23]
A ostatnio jak koleżanka rodziła to w szpitalu mieli swoje elektryczne dojarki [emoji16]

Mi nie chcieli dojarki pożyczyć. Jeszcze w szpitalu przyszedł nawał pokarmu i kazali dzwonić do męża że ma natychmiast kupić i przywieźć. Moja siostra to samo dlatego obkupiłam od niej jak tylko zaszłam bo ponoć jej był dobry, elektryczny.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro z rana bede dzwonic sie umawiac. Mam nadzieje ze jeszcze w lutym.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry