Ni to ładnie wam się udało z tym terminem nawet szybko12 tc1d
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ni to ładnie wam się udało z tym terminem nawet szybko12 tc1d
To wybłagane było bo mi dawali terminy na 2 trymestr W połowie marca ...
Nessi a invicta? A na Czerniakowskiej ja będę rodzić więc prenatalne będzie robić Ci dr kucińska. Ona jest bardzo dobraKurde wydzwoniłam całą Warszawę i nigdzie terminów na NFZ nie ma na prenatalne ...ale oczywiście prywatnie to nawet dzisiaj mogą noż kurde ...(prywatnie 1600 za bliźniaki - paranoja)
Na szczęście mój K ma gadane i załatwił do Szpitala na Czerniakowskiej ...ubłagał wręcz ...na 21. stycznia ...:/
Dzisiaj rzygam jak kot ...do niczego się nie nadaję ...
No ja mam tam skierowanie do Poradni Patologii Ciąży ...ponoć się tam tylko bliźniakami zajmują bo są dwie ...dla pojedynczych ciąż i mnogich ...i tam na NFZ będę chodzić.Nessi a invicta? A na Czerniakowskiej ja będę rodzić więc prenatalne będzie robić Ci dr kucińska. Ona jest bardzo dobra
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie skierowali do dr. Cesarz, ona się mnogimi zajmuje ...No to czerniakowska jest ok, dużo osób poleca , zajmują się tam naprawdę ciężkimi przypadkami czego nie życzę chodzi mi tylko ze opieka jest ok. Dobrymi specjalistami sa tam właśnie dr kucinska, dr Roszkowski - ja miałam mieć zabieg u niego, dobra też jest dr bińkowska i dr baran.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Od 5 dnia cyklu ....przez 5 dni niunia.Ness ,Bum a od którego dnia cyklu i przez ile zescie brały tego clo ?
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Zajmowała się koleżanka moja , ogólnie też jedna z lepszych. Zapomniałam o niejMnie skierowali do dr. Cesarz, ona się mnogimi zajmuje ...