reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kurde wydzwoniłam całą Warszawę i nigdzie terminów na NFZ nie ma na prenatalne ...ale oczywiście prywatnie to nawet dzisiaj mogą noż kurde ...(prywatnie 1600 za bliźniaki - paranoja)
Na szczęście mój K ma gadane i załatwił do Szpitala na Czerniakowskiej ...ubłagał wręcz ...na 21. stycznia ...:/
Dzisiaj rzygam jak kot ...do niczego się nie nadaję ...

reklama
Bum a oczywiście [emoji39]

Agnes szybko ogarnelas temat [emoji6] ja dłużej do domu wracałam hehe ale w locie jeszcze ziaje zachaczylam hyhy ... młody cie naciągnąl [emoji6]?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Ness ozesz ty .. przesada [emoji52]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nessi 21 stycznia? [emoji23] to ile chcesz w tej ciazy chodzić? [emoji12]
Anula młody jęczał za tymi lodami, ale przekonałam go na sok [emoji1] powiedziałam ze lody bedzie mógł jesc w ferie [emoji23]
Ide jeszcze chłopu kebaba kupić, bo sobie zażyczył [emoji12]

Nessi 21 stycznia? [emoji23] to ile chcesz w tej ciazy chodzić? [emoji12]
Anula młody jęczał za tymi lodami, ale przekonałam go na sok [emoji1] powiedziałam ze lody bedzie mógł jesc w ferie [emoji23]
Ide jeszcze chłopu kebaba kupić, bo sobie zażyczył [emoji12]

Tfu luty miało być ....łepetyna mi nie pracuje ...zeżarłam paczkę M&Msów i 2 marsy i poszło w muszlę ...

Przynajmniej nie poszło w boczki [emoji12] a tak serio to współczuje tego rzyganka [emoji53] ale mam nadzieje ze niedługo my z Anula tez sobie porzygamy [emoji23][emoji106]

Przynajmniej nie poszło w boczki [emoji12] a tak serio to współczuje tego rzyganka [emoji53] ale mam nadzieje ze niedługo my z Anula tez sobie porzygamy [emoji23][emoji106]

Też mam taką nadzieję ...:) Trzymam kciuki za Clo ... :) Będę się śmiała jak pójdzie seria bliźniąt :p

Wszystko możliwe. Płakać nie bede, chyba że ze szczęścia [emoji16]

reklama
Do góry