Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie też tak chce [emoji16]Mania i ja mam taki plan, ze luteinę wezmę od 18dc do 28dc żeby zatestowac w dzien @ [emoji12]
niby tarczyca w normie ale ostatnio jak robilam tsh ( w 3 dc) to mialam 1,57 a teraz endo-gin powiedziala ze mam zrobic obojetnie kiedy skoro nie mialam jeszcze pierwszej miesiaczki po poronieniu, no i zrobilam dzisiaj ( 24 dc) i tsh 2,72![]()
agnesis no bo ja wyśle Tobie tak w piątek tą lutke ok? [emoji4] Bo będę jechała akurat w kierunku poczty a z małą mi się nie chce iść bo u mnie ciapa straszna [emoji6]
Anulcia tobie też tak wysle [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
5t4d [emoji235]
no chyba korekta Ci zostala, bo cofnac raczej sie nie da, a pewnie i tak juz rozliczona jestes ;-)