reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam[emoji5]
Prosze trzymac kciuki za mnie bo mam dziś ostatni egzamin[emoji46][emoji23]
Bum jakie prochy bierzesz od cisnienia? Bo moj chlop tez ma problemy z tym i ma prochy ktore pomagaja w ciagu kilku minut od momentu ich zazycia[emoji5]
Mania i jak? Były boboseksy?[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Tak, bobosexy były [emoji16]
aczkolwiek wydaje mi się że wczoraj to już raczej sexy niż bobo [emoji23][emoji23]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Nuria to trzymam kciuki, zdaj na piateczke [emoji16][emoji110]
Mania teraz najgorszy czas oczekiwania na brak @ [emoji1][emoji106]

Mania ja trzymam za Ciebie aby coś tam się zadziałało[emoji7][emoji7][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.

Ja to zawsze mam te dolne ponad 90 albo nawet ponad 100,
Dostaje wtedy "sos" captopril pod język i natychmiast spada ciśnienie... Też się obserwuje z tym. Ale najczęściej to mam na
Wiosnę. Najwyższe miałam 150/104.... Miałam kosmos w głowie pamiętam, i szłam z kierownikiem do przychodni.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Nie wydaje mi się żeby raz dzień przed owulką i raz po owulce wystarczyło [emoji52][emoji23][emoji23][emoji23]
No ale nie pozostaje mi nic innego jak czekać

Postanowiłam zrobić test zanim odstawie duphaston,
Zaczne go brać tak żeby w dniu @ zrobić test

Edit: chyba że trafiłam na takie cudowne clo jak Nessi [emoji16]
Ale wątpie [emoji52]

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.

Ja to zawsze mam te dolne ponad 90 albo nawet ponad 100,
Dostaje wtedy "sos" captopril pod język i natychmiast spada ciśnienie... Też się obserwuje z tym. Ale najczęściej to mam na
Wiosnę. Najwyższe miałam 150/104.... Miałam kosmos w głowie pamiętam, i szłam z kierownikiem do przychodni.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
No z ciśnieniem trzeba uważać
Mój mąż też bierze leki na nadciśnienie [emoji52]

Arte Ty masz jutro usg? O której?

Nie wydaje mi się żeby raz dzień przed owulką i raz po owulce wystarczyło [emoji52][emoji23][emoji23][emoji23]
No ale nie pozostaje mi nic innego jak czekać

Postanowiłam zrobić test zanim odstawie duphaston,
Zaczne go brać tak żeby w dniu @ zrobić test

Edit: chyba że trafiłam na takie cudowne clo jak Nessi [emoji16]
Ale wątpie [emoji52]

Mania ale dupek może ci trochę opóźnić @ najlepiej zrobić test dzień po ostatniej tabletce

Agnesis tak zmienia mi się teraz jest 5t4d [emoji4]
Ciśnieniomierz raczej dobry bo to od mojej mamy.

Ciśnienie z rana 136/77 p.82 ,
to po odpoczynku mierzyć [emoji52]

nuria dopegyt to jest chyba jedyny , który można brać w ciąży [emoji4]

Mania będzie dobrze !

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

reklama
Mania ale dupek może ci trochę opóźnić @ najlepiej zrobić test dzień po ostatniej tabletce

I tak mi kazała brać od 16 dc
Czyli od piątku, to wezmę ostatnią tabletke 19.02 a 20/21.02 powinna @ przyjść. Więc myśle że zrobie 20.02 test.

Do góry