Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięgiel chiński - Dong Quai (Angelica Sinensis)
Go sie bierze do owu , ale nie wiedziałam nigdy kiedy ja ją mam, wiec ja bralam do 15dc.Bum a jak sie bierze tego donga? Cały cykl, do owu czy jak? Sluz niby mam, ale moze po clo być mniej to sie wspomoge [emoji16]
Arte Spark była w podobnej sytuacji jak Ty. Zero pęcherzyków, zero owulacji. Wiec Artuś teraz liczę na Twój CUD [emoji8]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...