Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mama nie lubi pierdolnika więc nie mamy wyboruWitam i ja z kawą.
Też chcę takie body! Tylko może później...
Rene na kiedy ty masz termin chudzinko ty! Ja to w tej ciąży ledwo chodzę [emoji26]
Agnesis kurde co za franca, teraz będziemy pokladac nadzieję w clo.
Nessi ostro działacie, u nas na umeblowaniu stanęło. Progów brak, rolet brak, żyrandola brak a listwy leżą.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj już miałam chęć , ale u mnie są świeże w soboty [emoji38]Bum zachciewajeczki [emoji6]
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
No to dziś laba [emoji6] ... kurcze teraz się przemęczycie i zaraz będzie piknie [emoji4]Wczoraj już miałam chęć , ale u mnie są świeże w soboty [emoji38]
Dzisiaj P ma wolne a ja leże od rana w wyrku , robotniki dziś do 14 i potem w pon mają przyjść 1 dzień spokoju a później ostatnie kilka dni [emoji4]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...