reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte tak tak[emoji5] zaraz Ci podesle moje rzeczy co robiłam na priv [emoji5]
Musze w lepszy pistolet zainwestować, bo w tym co mam nie ma regulacji temperatury

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja mam taki zwykły :) pomaga przy jakichś pracach domowych
Moja mama robi figurki z karteczek :D
Taki coś zrobiła na święta
15541971_325557711176455_8848083648530901278_n.jpg

A to dla koleżanki na urodziny :)

14232632_257848767947350_242922415565086439_n.jpg

Bzykać to i my sie bzykamy beztrosko, dopiero po owulce załącza mi sie światełko, a moze...
Nuria ja tez Cie namawiam, rozkręcaj interes [emoji16] bardzo fajny świecznik [emoji106][emoji6]

Agnesis chyba najbardziej beznadziejny czas to ten po owulacji az do okresu. Budzisz sie codziennie z mysla czy sie udało[emoji23]

Luśka kurcze jak nie umiem sie beztrosko bzykac szczegolnie w dni plodne bo zaraz mi sie zapala czerwona lampka ze moze tym razem sie uda[emoji23] i czasami juz podchodzę do seksu mechanicznie[emoji46]

Ja tez to przerabialam byl placz zlosc tak sie zalamalam po 3 iui ze pakalam dwa tygodnie nie jadlam nic i wyladowalam w szpitalu na kroplowki pomogl mi psycholog ze szpitala zajelam sie soba znalazlam hobby pomagam w schronisku. Dlatego nie pisalam teraz jest juz ok 3 miesiace zajelo mi dojscie do siebie. Teraz jest mi to obojetne nawet znalazlam plusy tej sytuacji po co uzywalismy gumek tyle lat tyle kasy na to poszlo[emoji5] moglam sobie za to kupic troche kosmetykow ubran szkoda teraz zmadrzalam[emoji5]

reklama
Ja nie mam cierpliwości :D
Ale cały czas myślę o wyszywaniu krzyżykowym - robiłam to kiedyś.
Moja mama ma pełno wzorów w teczce - kiedyś zapisała się i jej przysyłali coraz to nowsze wzory :)

Może do tego wrócę :D

Do góry