reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie leje caly czas.
Alez moj mnie wkurzyl, kręcił nosem ze za czesto gotuje cos z warzywami, bo on nie lubi. No zesz kurcze. Jeszcze mu zle. A niech spada na drzewo, dzisiaj nic nie gotuje dla Niego. Sama zrobie sobie zaraz pierogow ze szpinakiem[emoji5][emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a.wiecie co takie glupkowate pytanie .
Moga byc dwie owu jedna w jednym dniu a druga po 48 h ????? Czy to niemozliwe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam we wszystko wierze [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Ahaaa.... bo ja mialam dwa spadki temperatur i w tych dwoch dniach paprotki !!!!! Ocipialam teraz hhee
Wiadomo na kokosy nie licze ale tak dla formalnosci [emoji16][emoji16]

Witajcie laski :), u mnie brak śniegu tylko przymrozek. dzisiaj lepiej się czuje jak na razie ale dalej w łóżku leże. :) Carmen trzymam kciuki, żeby to było to :)

Wonder a nie dziekuje, zeby nie zapeszac a po drugie nie licze na wiele. Zeby choc jeden Alvaro sie tam przebil gdzie ma.
Sluz kremowy mi leci jak szalony, wczoraj wlasnie cos mnie szczypalo, nie lubie infekcji bo wtedy sie drapie gorzej niz niejeden facet po jajkach ahahahaha

Zrobiłam sobie z nudów świecznik ze słoika, świeczki i paru pierdół[emoji5]
1486038552-aaaaaa.jpeg

1486038561-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry